mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Te mikor társasoztál utoljára? (x)
2023-04-12 09:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A felnőttek döntő többsége erre a kérdésre két módon tudna felelni: az egyik válasz az lenne, hogy már jó régen, talán kamaszkorukban utoljára, a másik pedig lazán rávágná, hogy tegnap a gyerek nyuszis társasával!

Ha te is így vagy ezzel, akkor feltétlenül olvasd el a mai írásunkat, amelyben a felnőtteknek szóló különleges társasjátékokat vesszük górcső alá!

Erotika és játék egyszerre? Miért ne?

Hiszen tulajdonképpen a flört, az incselkedés sem más, mint erotikus tartalommal fűszerezett játék, csak most az Erotikashow.hu kínálatából az erotikus szórakozást társasjátékkal is izgalmasabbá teheted!

Igen, léteznek kifejezetten erotikus tartalmú társasok, amelyeket leggyakrabban párban, ritkább esetben négyesben lehet játszani. Ha még friss a kapcsolatotok, akkor ezek a játékok fognak tudni segíteni a gátlások levetkőzésében elősegítve, hogy jobban megismerjétek egymást, és felszabadultabb legyen a hangulat. Ha viszont már régi motorosok vagytok, és olykor-olykor úgy érzitek, ellaposodik a szexuális életetek, akkor mindenképpen szerezzetek be egy-két társast, és vigyetek némi színt az estéitekbe!

Hogyan kell játszani?

Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy vajon miféle játékok ezek, ezért a teljesség igénye nélkül bemutatunk neked pár közönségkedvenc darabot az Erotikashow.hu webáruházából.

A klasszikus táblajátékok itt is tarolnak, amelyek egy táblából, dobókockából és feladatkártyákból állnak. A különbség csupán annyi, hogy itt erotikus és pajzán feladatokat kell menet közben teljesíteni, és a játék végén a jutalmatok az lesz, hogy végre egymásnak eshettek. Számtalan változatban kapható, a legnépszerűbbek talán a Monogamy, az Adsz vagy kapsz?, a Hancúrpárbaj és a Szexpedíció.

A kártyajátékok egy fokkal kevésbé kötöttek, bárhol és bármikor játszhatóak, de itt se számíts más eredményre, a kártyák ugyanis vetkőzésre és erotikus cselekedetekre invitálnak!

Ha a vakszerencsére szeretnéd bízni a sorsotok, akkor a rulett vagy a dobókocka a legjobb választás, hiszen instant cselekedhettek, amint kidobjátok vagy kipörgetitek, hogy melyik póz lesz a következő!

A negyedik típusba azok a társasok tartoznak, amelyet akár baráti társasággal, sőt egy legény- vagy lánybúcsú alkalmával is bátran elővehettek. Pajzán és humoros játékok egész sora várja, hogy szórakoztathasson benneteket, ugyanakkor egyik sem lép át olyan határt, ami bármelyik félnek kellemetlen lenne.

Mostantól szakadhat az eső bármikor, ugye?

Biztosan meghoztuk a te kedvedet is, így most már nincs más teendő, minthogy kiválaszd azt, amelyik a számotokra legszimpatikusabb, és máris megvan a program akár estére, akár esős hétvégékre, akár túl forró nyári napokra, amikor kimozdulni sincs kedved, élvezkedni viszont annál inkább!

Játsszatok, szerezzetek örömet egymásnak, és ezzel nemcsak a párkapcsolatotoknak, de az egészségeteknek is jót tesztek!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!