mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Soós Gergely
Soós Gergely
neo
alapító-ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Másfél perces videókkal lehet nevezni a Cinemira filmes versenyre
2023-04-13 09:58 [MTI + Mediainfo.hu]

Videoklip, LEGO és MobilBalaton kategóriában várják a másfél perces videókat a Cinemira filmes versenyre május 26-ig.

A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira, Nemzetközi Gyerek és TEEN Film Fesztivállal együttműködve hirdet videós versenyt húsz év alatti fiataloknak - áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A videóklipek készítéséhez felhasználható zenei anyagokat a kiírás honlapján található linkről lehet letölteni, a MobilBalaton - Szabadság, Balaton kategóriában pedig műfaji megkötés nélküli videókat várnak arról, hogy mit jelent az alkotónak a szabadság és a balatoni életérzés. A film lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy akár videóklip is.

Nevezni egyénileg és csapatban is lehet, akár több kategóriában is. Egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat.

A videoklip és LEGO nevezéseket Puskás Peti zenész, Hollósi Jázmin online tartalomgyártó, Lampert Benedek fotográfus és Szirmai Gergely videóblogger bírálja majd el. A balatonos kisfilmekből mások mellett Baranyi Benő rendező és Szabó Csilla dramaturg választja majd ki a legjobbakat.

Az előzsűri által legjobbnak ítélt filmek alkotói nagyvásznon nézhetik meg filmjeiket és személyes visszajelzést kapnak a szakmai zsűritől. A Balaton témában készült videókat június 10-én a Magyar Mozgókép Fesztiválon, Veszprémbe, míg a Videóklip és a LEGO filmeket októberben a Cinemira Gyerek és Ifjúsági Filmfesztiválon vetítik. A három legjobb film készítői többek közt egynapos szakmai workshopon is részt vehetnek a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézetben.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!