mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Többfunkciós lámpák kis lakásokba (x)
2023-04-19 09:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Minimalista, retró, japandi - csak hogy néhányat említsünk azok közül a lakberendezési stílusok közül, amelyek előszeretettel alkalmazzák a többfunkciós bútorokat.

A legtöbben azonban elsősorban nem a dizájn miatt választják ezeket, hanem sokkal inkább praktikus okokból. A régi panellakások vagy új építésű társasházak helyiségeinek a berendezésekor egyaránt jók lehetnek olyan kiegészítők, amelyek több feladatot is képesek ellátni. Mutatjuk, hogy milyen lehetőségeket kombinálhatsz egy jól megválasztott világítótest használatával.

Sötét, szűk előszobába ajánljuk

Az előszoba a legtöbb kis méretű lakás érzékeny pontja. Általában ez a rész nem jut elegendő természetes fényhez. Gyakran egy szűk folyosóra érkezel az ingatlanba belépve. Berendezésére kevés opció van, hiszen az egyik oldala vagy üres fal, vagy innen nyílnak a vizesblokkok. A másik falfelületet ezért tárolásra szokták használni.

A ViaLuce Fénystúdió multifunkciós lámpái között találsz olyan típust, ami nemcsak elegendő fényt biztosít, hanem akasztóként is funkcionál. A lámpa letisztult megjelenésével tökéletesen illeszkedik egy minimalista, modern otthonba. Ráadásul tökéletesen ellátja egy fogas feladatát is. Ha az unalmas, egy kaptafára készülő előszobaszekrények helyett valami izgalmasabb megoldásra vágysz, akkor ez lesz, amit keresel.

Két bútor és kész az olvasósarok

Alapesetben ennél többre van szükség. Kell egy kényelmes fotel, egy olyan erősségű lámpa, ami mellett a kényelmesen lehet olvasni vagy rejtvényt fejteni, valamint egy asztalka. Utóbbira készíthetsz magad mellé egy bögre forró teát vagy egy pohár hideg üdítőt. A kis méretű otthonokban minden négyzetméter számít, ezért kiemelten fontos a gondos tervezés. Ha nem elég nagy ahhoz a nappalid, hogy a kanapé mellett még külön olvasósarkot is kialakíts, akkor tervezz újra.

A fotel helyett a rekamién is kényelmesen berendezkedhetsz. Dohányzóasztal helyett állíts a kanapé mellé egy asztalkával ellátott állólámpát. Beviheted a hálószobába is akár éjjeliszekrény helyett. Nem foglal sok helyet, de a legszükségesebbek elférnek rajta.

Vezeték nélküli mobiltöltő lámpával

A korszerű otthonokban mára már bevett szokás a kábelek és vezetékek esztétikus elrejtése. Vannak különböző megoldások arra, hogy hogyan tedd őket láthatatlanná, viszont ha egyáltalán nincsenek, akkor a kábelgyűjtő dobozt sem kell kerülgetned.

Az otthoni telefontöltés tekintetében azonban a hagyományos vezetékes megoldás van még túlsúlyban. Alakítsd otthonod a 21. század mintapéldányává! Szerezz be olyan polcokat, amikben világítótest is van elhelyezve, sőt, még a telefon vezeték nélküli töltéséről is gondoskodnak. Vendégeid hálásak lesznek érte, hogy nem lesz többé probléma a különböző töltőcsatlakozó vagy a kevés töltőkábel.

Nézd meg a ViaLuce Fénystúdió ötletes és innovatív termékeit, ha többet szeretnél a hagyományos lámpáknál.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!