mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Együtt gyúr a BioTechUSA és a Growww Digital
2023-04-13 11:04 [Marketinginfo.hu]

Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő táplálékkiegészítő gyártója a Growww Digitalra bízta a cégcsoport két márkájának Google Ads kampányait négy szomszédos országban.

A növekedésvezérelt digitálismarketing-ügynökség februártól menedzseli a Shop.Builder webáruház és a Scitec Nutrition táplálékkiegészítők Google Ads kampányait, előbbit a cseh és szlovák, utóbbit a cseh, horvát, román és szlovák piacokon. Ezenfelül mindkét márka használja a Growww Digital ROIshopper CSS licencét mind a négy országra, ezzel aktívabb jelenlétet biztosítva a Google Shopping felületén.

"Szeretnénk erősíteni a két márka régiós jelenlétét. Úgy gondoljuk, a Growww Digital nemzetközi tapasztalatai révén ebben maximálisan segíteni tud majd bennünket" - mondta Nagy Szabolcs, a Scitec & Shop.Builder marketingvezetője.

Nem ez a két vállalat első együttműködése. Korábban már volt közöttük kapcsolat a ROIshopper révén, és a Growww Digital segítette a Shop.Builder nemzetközi terjeszkedését még a BioTechUSA felvásárlása előtti években.

"Az a küldetésünk, hogy minél több hazai e-kereskedőnek segítsünk nemzetközi piacokra lépni. Ezért is örülünk, hogy részesei lehetünk a BioTechUSA sikertörténetének, ami nemzetközi terjeszkedésével inspiráló példa a hazai e-kereskedőknek" - adott hangot örömének Szabó László, a Growww Digital ügyvezető partnere.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!