mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A KRQ lett a Mercedes-Benz ügynöksége
2023-04-13 12:34 [Marketinginfo.hu]

Meghívásos tenderen választott kommunikációs ügynökséget a Mercedes-Benz Hungária Kft., amely hetedik éve piacvezető a prémium autó szegmensben Magyarországon.

A KRQ nyerte el a Mercedes-Benz meghívásos tenderét, amely 2015 óta már a kecskeméti Mercedes-Benz gyár, idéntől pedig a hazai nagykereskedés kommunikációs folyamatait is szervezi. Az ügynökség feladata lesz többek között az új Mercedes-Benz modellek értékesítéséhez és piaci bevezetéséhez kapcsolódó PR folyamatok tervezése és végrehajtása, a médiakapcsolatok kezelése, a Mercedes Me magazin tartalomfejlesztése, a vállalat kommunikációs támogatása.

"A Mercedes-Benz elkötelezte magát a fenntartható luxus és az elektromobilitás mellett. Azt gondolom, hogy a tisztán elektromos jövő felé vezető út számos rendkívül izgalmas vállalati kommunikációs feladatot tartogat számunkra, amelyekben örömmel veszünk részt" - mondta Kufár Róbert, a KRQ alapító-ügyvezetője.

A Mercedes-Benz Hungária Kft. 2023 januárjától számít az ügynökségre.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!