mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Eurolex Consulting Media & PR
Account Manager


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Minőségi óra évtizedek óta változatlan népszerűséggel (x)
2023-04-30 09:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Bizonyos óramárkák már hosszú idők óta a piacon vannak, sőt, az is elmondható róluk, hogy az élen találhatók és egyáltalán nem hagyják magukat letaszítani a trónról.

Ilyen márka a Tissot is, ez a svájci csoda, amely olyan modelleket készít, melyek minden időben divatosak, minőségiek és értéktartóak. A divatirányzatok évről évre változhatnak, azonban ez mit sem csökkent a márka népszerűségén, sőt ellenkezőleg!

No de mi a Tissot titka?

A titok nagyon egyszerű, ez pedig nem más, mint a magas minőség. Az Órashop.hu Tissot órái ugyanis egytől egyig olyan kiemelkedő színvonalúak, ami nem hagy kétséget afelől, hogy egy ilyen vekker kiváló választás.

A márka már a kezdetektől olyan megbízható terméket állított elő, amely méltán tette híressé és az egész világon ismertté a nevét. Az újabb és újabb modellek megfelelnek a kor követelményeinek, sőt, az aktuális divatirányzatokat is figyelembe veszik, azonban egy dolog mindig változatlan, ez pedig a minőség.

A mai óratrendek

Soha nem volt annyi változás az óradivatot illetően, mint az utóbbi évtizedekben. Ez pedig alkalmazkodást igényelt minden gyártótól, hiszen a vásárlók ízlésének meg kell felelni. Ez az alkalmazkodás a Tissot-ból sem hiányzik, sőt, újításai, friss látásmódja még diktálja is a divatot.

A tervezők rugalmassága soha nem hagyta, hogy feledésbe merüljön ez a patinás brand, azonban mégsem a divat az, ami eladhatóvá teszi a Tissot modelleket. Mint látható, a klasszikus darabok, valamint a vintage vekkerek is ugyanolyan kapósak és folyamatosan tartják értéküket.

A Tissot stílusa

Ha rápillantunk a választékra, akkor azonnal láthatjuk, hogy mennyiféle stílus közül választhatunk, és éppen ez a változatosság az, ami a minőség mellett kiemeli a márkát a többi közül. A külső jegyek és a belső funkció együttesen nyújtják az exkluzív élményt a viselője számára. És a márka a hölgyekről sem feledkezett meg. Sok nagy brand túlsúlyba helyezi a férfiórákat, azonban a Tissot a női nem számára is hatalmas választékot nyújt, ezzel kedveskedve nekik.

Melyik korosztálynak megfelelő ez a márka?

A Tissot azon szerencsések között van, akinek a nevét minden generáció ismeri. A fiatalok között éppoly népszerű, mint a középkorúak vagy az idősek között, így elmondható, hogy egyáltalán nincs korhoz kötve a használata. A sokféle stílus pedig lehetővé teszi azt, hogy bármely korosztály megtalálhatja a szívéhez legközelebb álló darabot.

Alkalmi vagy mindennapi viseletre ajánlatos?

Legyen akár egy üzleti tárgyalás, egy laza baráti este, egy színházlátogatás vagy kirándulás a hegyekben, a Tissot minden helyzetben a maximumot nyújtja viselője számára. Elmondható tehát, hogy egyáltalán nemcsak alkalmi viselet, hanem szinte minden helyzetben hű társ lehet.

A Tissot egy kiváló választás, ha órát szeretnél vásárolni, akkor nyugodt szívvel szavazhatsz bizalmat a márka bármely modelljének. Közepes árkategóriába tartozik, ezért jobban bele kell nyúlnod a zsebedbe, azonban egy olyan értékálló befektetés, amit a következő generációnak is átadhatsz.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!