mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Stílusos ékszerekkel a színesebb hétköznapokért! (x)
2023-05-10 11:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Akár egy gondosan elkészített frizurának, épp olyan fontos a szerepe az általunk választott kiegészítőknek is, hiszen a női ékszerek segítségével kialakíthatjuk egyéni stílusunkat.

Ugyanakkor rengeteget emelnek az egyszerűbb hétköznapokon is azáltal, hogy hangulatot közvetítenek.

A nőiesség kiemelése elegáns kiegészítőkkel

Napjainkban már jóval többről szól az ékszerviselés, hiszen az önkifejezés eszközeiként is tekinthetünk rájuk, nem csupán státuszszimbólumokként. Az öltözetünkhöz passzoló darabbal még különlegesebb megjelenést hozhatunk létre. Érdemes szétnézni a WEARING.hu női ékszerek termékkörében, ahol a vagány kígyólánctól kezdve a romantikus modellekig a legütősebb nyakláncok fellelhetők.

Életünk minden területén elvárt, hogy a legjobb formánkat adjuk, de ez valójában nem egyedül a külvilágnak szól, sokkal inkább a nőiességünk kiemeléséről. Az elegancia, a báj, a stílusosság jegyében számos egyedi ékszert választhatunk, melyek révén az outfit jelentősen felturbózható. Megadják azt a plusz "összetevőt", amellyel még elképesztőbb külső lehet a jutalmunk. A rendhagyó, fontos eseményeken túl az egyszerű mindennapok során is lényeges, hogy kifejezzük személyiségünket, erősítsük nőiességünket.

A különleges darabok viselésével mindez gyerekjáték, sőt a változatosság jegyében még izgalmasabb hétköznapok elé nézhetünk. Egyik nap egy ütős, extravagáns stílusú, a következőn pedig egy romantikus, vintage hangulatú ékszert választhatunk. Lehetünk vérbeli üzletasszonyok, bohókás barátnők, elegáns édesanyák.

Az ékszer rengeteget elárul rólunk

Gyakran hallani, hogy ruhaszettünk, frizuránk megmondja, hogy kik is vagyunk valójában. Természetesen sokat elárul értékrendünkről a viselt kiegészítő is, hiszen személyiségünk egy kis darabkája nyilvánul meg a választott ékszerben.

Egy szív medállal ellátott nyaklánc romantikus, nőies énünket hozza a felszínre. Míg egy pillangókkal díszített kiegészítő felszabadult, önfeledt személyiségről tanúskodik. A gyöngyös, arany színnel kombinált nyaklánc elegáns, sikkes. Tökéletes választás üzleti megbeszélésekre, családi összejövetelekre, fontos találkozókra.

A bőséges választék lehetővé teszi, hogy akár hangulatunkhoz mérten válasszunk, ráadásul nem indokolt rendhagyó esemény ahhoz, hogy kilépjünk a komfortzónánkból a megjelenésünk terén.

Hogyan válasszunk kiegészítőket?

A leglényegesebb szempont, melyet minden körülmény között követni érdemes, hogy kizárólag olyat viseljünk, amellyel azonosulni tudunk. A magabiztos külső megköveteli, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ehhez pedig alapvető az olyan darabok hordása, melyek stílusukban illeszkednek személyiségünkhöz.

Mindenképpen vegyük figyelembe azt is, hogy milyen alkalomra keresünk, hiszen ez is döntő a választás folyamatában. A legcélravezetőbb, ha beszerzünk néhány alapdarabot, illetve rendhagyóbb modelleket egyaránt. A kísérletezés, az izgalmas megoldások felfedezése az önbizalmunkra is hatással lesz.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!