mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Eurolex Consulting Media & PR
Account Manager


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egy megbízható babakocsi márka bemutatása (x)
2023-05-12 11:36 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A babakocsik az utóbbi években minden eddiginél fontosabb kellékké váltak, mivel a szülők arra törekednek, hogy a lehető legtöbb időt töltsék el a gyermekükkel.

Így akár kirándulni mennek, akár a járdán kocognak, vagy elsétálnak a közértbe bevásárolni, a babakocsival könnyedén magukkal vihetik a csöppségeket.

Manapság azonban már milliónyi cég gyárt babakocsit, így nehéz kiválasztani közülük azt az egyet, amelynek a termékei megbízhatóak. Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkben megismertetünk a Babakocsi Mánia Kunert babakocsi termékeivel. A webáruház csodás színkombinációkat kínál megvételre piacvezető áron, arról nem is beszélve, hogy a multifunkciós babakocsijai minden szükséges tartozékkal fel vannak szerelve.

Röviden a Kunert cégről

A Kunert egy lengyel cég, amely 1995-ben alakult, és az utóbbi két évtizedben rengeteg tapasztalatot, illetve tudást halmozott fel a babakocsik gyártása terén.

Ezt a vállalkozást leginkább az teszi különlegessé, hogy nem csupán a hagyományok megtartására, hanem arra is törekszik, hogy a termékpalettáját állandó megújítsa. A babakocsijaikból jelenleg közel 20-féle sorozat van forgalomban, így akár egy sport-, egy multifunkciós vagy egy ikerbabakocsit keresel, a kínálatukban garantáltan megtalálod az igényeidnek megfelelőt.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy az ezekhez kapcsolódó kiegészítőkből is igazán széles választék - pohártartók, kézmelegítők, bundazsákok stb.

Kunert Mila Prémium

Ez a kollekció talán az egyik kedvencünk, mivel olyan kiemelkedően sokoldalú multifunkciós babakocsikat tartalmaz, amelyek az újszülött kortól kezdve egészen a babakocsis időszak legvégéig használhatók.

Szeretnék kiemelni közülük a Kunert Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsit, amelynek a tervezésénél a legmodernebb technológiákat alkalmazták, mint amilyen például a Shock Stop rendszer. Ezzel kiküszöbölhetők az egyenetlen felületből adódó döcögések. Ráadásul a kocsi oldalsó lengéscsillapítókkal is fel van szerelve.

A váz gyártásánál pedig prémium minőségű alumíniumot használtak, amelynek köszönhetően igazán jól lehet vele manőverezni, és könnyen kezelhető is.

Kunert Lazzio

A Lazzio sorozatban található babakocsik a Mila Prémium kollekcióban lévő termékekhez hasonlóan szintén rendkívül sokoldalúak. Sőt, rendelkeznek még azzal az előnnyel is, hogy szükség szerint vázra külön csatlakoztatható a mélykocsi, a hordozó vagy a sportrész.

Azt pedig még nem is említettük, hogy a központi féket könnyedén lehet irányítani a két hátsó kerék között elhelyezett pedállal. Így a babakocsi nem fog majd önmagától elgurulni.

Végül még azt említenénk meg, hogy a két első kerék fixálható és 360°-ban forgatható, amelynek segítségével gyerekjáték lesz közeledni a nehezebb útfelületeken. Az is igazán kiemelkedő, hogy a tolókarja állítható, és eco bőr borítású, amely biztosítja a csúszásmentességet.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!