mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mit szeretünk a legjobban a Bluetooth fülhallgatónkban? (x)
2023-05-15 09:37 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ma már szinte mindenkinek van Bluetooth fülhallgatója. Nagyon kevesen használnak még vezetékes változatokat, mert annyival jobbak a vezeték nélküliek.

Nézzük mit szeretünk a legjobban a Bluetooth fülhallgatónkban!

Szeretjük, ha márkás!

Senki sem szereti ezt bevallani, de nagyon sokan választanak mai napig is úgy fülhallgatót, hogy a kedvenc márkájuk gyártsa, vagy a telefonjukkal azonos márkájú legyen. Persze ennek meglehet az ésszerű magyarázata is (pl. maximális kompatibilitás), de ezzel jellemzően csak magunknak próbáljuk megmagyarázni a döntésünket.

Ezt az igényt pedig nagyon szívesen kiszolgálják az okostelefon-gyártók. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak úgy összeszerelnek valamit, ami fülhallgatóra hasonlít, majd ráteszik a logójukat és eladják. Közel sem! A rengeteg fejlesztésnek köszönhetően igen kiforrott, kiváló minőségű készülékeket kapunk. Nézzük meg például a CoolMobile.hu Samsung fülhallgató-kínálatát!

Imádjuk a szabadságot, amit egy Bluetooth fülhallgató nyújt!

Ez talán a legjobb az egészben! Úgy hallgathatjuk kedvenc zenénket, vagy úgy tanulhatunk házimunka mellett, hogy észre sem vesszük, hogy van valami a fülünkben!

Egy vezetékes fülhallgatónál nem tudunk olyan szabadon mozogni, mert a kábel mindig ott lesz, ami összeköt minket a telefonunkkal. De ha egy Bluetooth eszközt használunk, akkor elég, ha a közelünkben van az okostelefonunk, és nem kell 1-2 méteren belül sem lennünk. Így nyugodtan elvégezhetjük a házimunkát, porszívózhatunk, mosogathatunk, teregethetünk, vagy egy egész sorozaton is végigmehetünk az edzőteremben, anélkül, hogy arrébb kellene tennünk a telefonunkat.

Szeretjük kizárni a külvilágot

Már önmagában az is jó, ha egy fülhallgató jól zár. De még jobb, ha ezen felül is képes valamilyen (lehetőleg minél jobb) zajszűrésre. Ezzel teljesen belemerülhetünk a kedvenc zenénkbe, a munkába vagy az edzésbe, még hangos környezet esetén is.

A már említett Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatók ezen felül még arra is képesek, hogy személyre szabottan biztosítsák számunkra a legjobb hangzást. Ráadásul többféle hangszínszabályozásra is lehetőségünk van.

IPX7 minősítés, hosszú üzemidő

Mindkét tulajdonság nagyon jól jön egy hosszan tartó edzés során. Márpedig nagyon sokan használják épp ekkor a készüléküket. Az edzőtermekben nem lehet mindenki zenei ízlését kielégíteni. Épp ezért szól valamilyen populáris zene, de ott a lehetőség, hogy saját zenét is hallgassunk, akár órákon keresztül is egy izzasztó edzés során, ha megvan hozzá a megfelelő vízállóság.

Ha megnézünk egy Samsung fülhallgatót, akkor a Galaxy Buds Pro esetén IPX7-es minősítésről beszélhetünk, ami elég egy izzasztó edzéshez.

Ha pedig hosszabb ideig szeretnénk élvezni mindezeket az előnyöket, akkor komoly energiatartalékokra lesz szüksége a fülhallgatónknak. Ezt a legújabb készülékek tudják is, ráadásul a töltőtokkal többszörösére növelhető az üzemidő.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!