mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Borsodi Friss nyereményjáték
2023-05-24 10:15 [Marketinginfo.hu]

Az idén 50. születésnapját ünneplő Borsodi Sörgyár fennállása alatt megannyi fejlesztéssel gazdagította a hazai sörkultúrát, például az egyik első hazai ízesített sörrel, a Borsodi Frissel.

A termék sikerének következtében 2010 óta számos ízkombinációval és alkoholmentes verzióval is bővült a portfólió.

"50 évvel ezelőtt, a Borsodi Sörgyárat is az a törekvés hívta életre, hogy kiszolgálják a megnövekedett fogyasztói igényeket. Ez az ambíciónk azóta is vezérel minket, ezért is fejlesztjük folyamatosan termékpalettánkat. Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ra a Borsodi Friss portfólió minden terméke nem csupán alkoholmentes, hanem kizárólag természetes forrásból származó összetevőkből készül és három tagja már alacsony kalóriatartalommal bír. Az alkoholmentes Borsodi Friss 0,0% termékcsalád megújult dizájnja pedig kiemeli a sör könnyed, fiatalos jellegét"- tette hozzá Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója.

A megújult csomagolású, alkoholmentes Borsodi Friss 0,0% termékeket a márka kedvelői 2023 áprilisától már megtalálhatják a boltok polcain.

Májusban pedig két budapesti megállóban, a Blaha Lujza téri buszmegállóba, valamint a Margit híd, Budai hídfő villamos megállóba csempészi be a Borsodi Friss a kedvenc szezonját, a nyarat. Ezeken a helyszíneken nemcsak speciális, a Borsodi Friss és a nyár élményét megidéző kihelyezés, hanem interaktív kvízjáték is fogadja az ott várakozókat, a kérdések helyes megválaszolásával a nyertesek pedig Borsodi Friss nyereményekben részesülhetnek. A Borsodi Friss 0,0% nyereményeiért a termék Facebook oldalán is érdemes lehet játszani.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!