mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A magyar filmek és a tehetséges hazai alkotók az InStyle magazinban
2023-06-02 11:28 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Dobó Kata, Esztergályos Cecília, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin szerepel a nyári InStyle Magazin címoldalán.

A különleges fotósorozatot az öt színészről és filmes szakemberről a budapesti Széchenyi Fürdőben készítette a magazin stábja, a lapszám a magyar filmek és hazánk tehetséges alkotói előtt tiszteleg.

Különleges címlapot kapott a világ vezető stílusmagazinja, az InStyle magyar kiadása. A Dobó Kata, Esztergályos Cecília, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin alkotta impozáns csapat a Széchenyi Fürdő különleges hangulatú tereiben állt Pejkó Gergő fényképezőgépe elé. A Magyar Mozgókép Fesztivál seregszemléjén bemutatott legújabb, vagy az elmúlt évek legemlékezetesebb magyar alkotásainak készítőivel és szereplőivel külön interjú is készült, amelyekben mesélnek ambícióikról, az alkotás szépségéről, a pálya kihívásairól.

A filmes tematikájú összeállításokban hangsúlyos szerepet kapnak a női alkotók, de az InStyle magazinnak interjút adott többek között Ember Márk, Koltai-Nagy Balázs, Trill Zsolt is.

"Hiszünk abban, hogy a jó filmekért és filmesekért nem kell Hollywoodig mennünk, idehaza is bőven találunk olyan alkotókat, akik méltók arra, hogy reflektorfénybe kerüljenek. Nyári lapszámunkat nekik szenteljük, és a magyar film előtt tisztelgünk: elkalauzoljuk az olvasókat a kulisszák mögé, a színészi játék és alkotófolyamatok legizgalmasabb pillanataiba. Különösen büszkék vagyunk címlapunkra, amelyen öt csodálatos hölgyet mutatunk be a magyar film világából. Habár karrierútjuk más és más, céljuk közös: értéket közvetíteni és maradandót hátrahagyni" - mondta el Alberti Petra, az InStyle magazin főszerkesztője.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!