mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Komplett egészségügyi szolgáltatások egy szállodában (x)
2023-06-13 09:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az élet egy olyan csodálatos dolog, amely tele van szebbnél szebb élményekkel és értékes tartalommal.

De ha meg kellene nevezni a boldog élet legfontosabb összetevőit, akkor egészen biztosan az élmezőnyben találhatnánk meg az egészség fogalmát.

Az egészség fontosságát senki számára sem kell ecsetelni, és szerencsére ma már Magyarországon is egyre több embernek fontos annak megőrzése, a minél hosszabb egészségben eltöltött év elérése. A testi és lelki egészségért mi magunk tehetjük a legtöbbet, azonban nagy segítség lehet, ha kiváló szakemberek kezei alatt, szakszerű ellátás keretein belül kapunk segítséget kisebb-nagyobb problémánk megoldásához.

Egészségközpont a hotelben

Pontosan ilyen hely a hévízi Hotel Európa Fit****superior egészségközpontja, ahol a világ élvonalába tartozó, minőségi szolgáltatások hosszú sorát találhatjuk. A szálloda orvosai nemcsak a szavak szintjén, hanem a téma iránt maximálisan elkötelezve tevékenyen is tesznek azért, hogy a hozzájuk látogató vendégek egészségét a lehető legmagasabb szinten támogassák.

A festői szépségű Hévíz nemcsak csodaszép környezetével, hanem méltán híres gyógyvizével is tökéletes helyszín mind a kikapcsolódásra, mind a feltöltődére. A hotelben található, minden igényt kielégítő gyógyvizes élménymedencék, szaunák, gőz- és aromakabinok mellett egészen különleges módon egy teljesen felszerelt, nagyszerű szakembergárdával működő egészségközpont is az egészségüket megőrizni vagy gyógyulni vágyó látogatók rendelkezésére áll.

Szakrendelések széles repertoárja

Előzetes bejelentkezés alapján szépészeti, rekreációs, bőrgyógyászati, fogászati problémák kezelése is elérhető, mellette pedig akupunktúrás szakorvos, sőt egynapos műtétek elvégzésére alkalmas műtő- és szakembergárda is rendelkezésre áll. A sebészeti ellátásra is alkalmas steril műtő lehetővé teszi helyi érzéstelenítés vagy éber szedáció mellett a kívánt sebészeti műtétek elvégzését.

Szintén a szolgáltatások körét növeli az ultrahang-diagnosztika, mely nyaki, hasi és kismedencei területeken egyaránt igénybe vehető, valamint ezenfelül még feltétlenül említést érdemel az intimlézer kezelések elérhetősége is.

Luxusszálloda luxusszínvonalú orvosi gárdával

E területeken mindenhol a legkorszerűbb berendezések és a szakterület elismert orvosai állnak a páciensek rendelkezésére, a hotel honlapján pedig minden érdeklődő megtalálhatja az időpontokkal, a személyzettel és az árakkal kapcsolatos információkat is.

A szálloda az említett egészségközponton túl a gasztronómia területén is szem előtt tartja az egészséges életmód fontosságát, így a hotel kínálta kulináris élvezeteket nyújtó ételek kiváló alapanyagokból, az egészséget messzemenően figyelembe véve készülnek. Azok számára, akik valamilyen ételintoleranciával vagy allergiával küszködnek, pl. laktóz, glutén, cukor, stb., a hotel szakácsai külön mentes étrendet állítanak össze az ott-tartózkodásuk idejére.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!