mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Lezárult a kecskeméti rádiós frekvenciapályázat
2023-07-20 10:54 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Körzeti vételkörzetű kereskedelmi rádiót működtethet decembertől a kecskeméti 96,5 MHz rádiós frekvenciapályázat nyertese - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

A Kecskemét 96,5 MHz-es rádiós frekvencián jelenleg a Gong Rádió Kft. folytat médiaszolgáltatást. A Médiatanács 2011-ben kötött szerződést a szolgáltatóval. A jogosultság vételkörzete 2012-ben a nagykőrösi, majd 2014-ben a gyömrői és a csongrádi frekvenciákkal bővült. A keceli, a bajai és a solti frekvenciákkal hálózatba kapcsolt szolgáltatás alapjogosultsága december 13-án lejár.

Mivel a Médiatanács a jogosultságot egy alkalommal már megújította, a testület március 10-én pályázati felhívást tett közzé a frekvencia legkorábban december 14-vel kezdődő használatára. A pályázati ajánlatok benyújtásának napján, április 19-én egyedüli pályázóként az Echo Penisola Kft. nyújtott be pályázati ajánlatot.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!