mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Harmadik alkalommal hirdetik meg a természettudományos mesepályázatot
2023-08-30 09:25 [MTI + Mediainfo.hu]

Harmadik alkalommal hirdetik meg a Richter TETT: Te és a természettudományok - mesés történetek elnevezésű mese- és történetíró pályázatot általános és középiskolás diákoknak.

A Richter Gedeon Nyrt. és a Szabó Szabolcs Alapítvány együttműködésében, a Döbrentey Ildikó-Levente Péter művészházaspár fővédnöksége alatt futó kezdeményezésre november 14-ig lehet jelentkezni - tájékoztatta a gyógyszercég az MTI-t.

Felidézik, hogy a pályázatra olyan érdekes és tanulságos pályaműveket várnak, amelyekben az irodalom és a természettudományok természetes módon harmonizálnak, és amelyek a pályázó személyt és az olvasót egyaránt inspirálják a természettudományos gondolkodásra, segítve a természettudományok értékeinek megértését és megbecsülését. A zsűri értékeli többek között az írói készséget, a képzeletgazdagságot és a történetfejlődést - teszik hozzá.

A program első két szakaszában a pályázók összesen több mint 1300 pályaművet küldtek be, ezek közül a legjobbak könyv formájában is megjelentek. A kezdeményezés a határon túli magyarok körében is egyre népszerűbb: az első kiírásban 45, legutóbb pedig már 74 pályamű érkezett Erdélyből, a Vajdaságból, Felvidékről és Kárpátaljáról.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!