mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Indul az első magyar pankráció heti műsor a Network4-en
2023-08-24 10:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A pankráció műfaja sokak számára még mindig ismeretlen Magyarországon.

Az előadóművészet és a sport különös szimbiózisa ez, ami az Egyesült Államokban hatalmas csarnokokat tölt meg, Japánban a sportértékét díjazzák, míg Mexikóban a Lucha librét - a maszkokban vívott küzdelmet - szinte vallási áhítat övezi. A történetmesélés és az élő, ringbéli akció extrém keveredése ez a sportág, amely egyre inkább teret hódít Európában is.

Magyar képviselője, a Hungarian Championship Wrestling (HCW) szervezet, amely 2010-ben indult, és azóta folyamatosan növekszik, olyannyira, hogy korábban két magyar olimpikon, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert is vívott már mérkőzést a HCW keretein belül. Idén ősszel jön a következő lépcsőfok, szintet lép a HCW, szervezésében érkezik az első magyar pankráció esemény. Ami várható: látványos akciók a ringben, történetek, humor és dráma - mindez a sport-szórakoztatás műfaján belül.

A HCW Pankráció sorozat szeptember közepétől az év végéig látható a Network4 csoport platformjain, az ARENA4 és a MATCH4 csatornákon, valamint a NET4+ SPORT streamingszolgáltatón.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!