mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
36 extra meccsről állapodott meg a Network4
2023-09-06 09:12 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Újabb megállapodást kötött a Network4 csoport az NFL-el, a médiacég a hamarosan induló alapszakaszból 36 extra meccset tud bemutatni a magyar közönségnek.

Az amerikai foci népszerűsége idehaza is folyamatosan nő, a sportágat követők tábora elkötelezett és egyre népesebb. Nagyban köszönhető ez a Network4 csoport erőfeszítéseinek is, hogy bemutassa a bajnokság minden fontos mozzanatát a magyar nézőknek. A rajongók eddig is a létező összes idősávban nézhettek mérkőzést az NFL alapszakaszából, az új megállapodás ennél is szélesebb közvetítési lehetőségeket kínál, hiszen hetente két újabb összecsapást közvetítenek az idei szezonban.

"Mostantól az NFL legfontosabb idősávjaiból, a vasárnap este 19 órásból és a 22 órásból két-két mérkőzés megtekintésére biztosítunk lehetőséget. A bővített csomaggal a legtöbb héten 14 csapatot tudunk megmutatni, ami közel a liga felét jelenti" - mondta el Kun Zsolt, Network4 kommentátora.

"Hatalmas öröm számunkra, hogy akkora az igény az NFL-re és az amerikai futballra Magyarországon, hogy lehetőségünk nyílt megállapodni az NFL-lel egy bővített csomagban" - nyilatkozta Parrag Zsombor, a Network4 szerkesztője. A két plusz mérkőzést kizárólag a NET4+ SPORT előfizetői láthatják élőben.

Az idei szezonban a Network4 csoport platformjain (ARENA4 sporttelevízió és a NET4+ SPORT streaming szolgáltató) minden eddiginél több mérkőzést mutatnak be a világ egyik legnépszerűbb sportligájából. A megszokott csütörtöki, vasárnapi és hétfői közvetítésekkel, a heti két extra mérkőzéssel és az NFL RedZone körkapcsolás segítségével olyan átfogó képet kaphatnak a magyar rajongók az NFL eseményeiről, a legnagyobb ütközésekről és touchdownokról, amire korábban még nem volt példa.

A Network4 csoport az NFL mellett az NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság eseményeit is megmutatja a magyar nézőknek. A NET4+ SPORT streamingszolgáltatón az előfizetők minden mérkőzést élőben láthatnak, majd a lefújás után vissza is nézhetik azokat.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!