mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Eurolex Consulting Media & PR
Account Manager


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A vezeték nélküli porszívó legfőbb előnyei: ezért érdemes ezzel végezni a házimunkát (x)
2023-09-12 12:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az otthonunk sok esetben a főzés és a takarítás helyszíne, hiszen amint hazaérünk a munkából, készítünk egy finom vacsorát, majd jöhet a mosás és a porszívózás.

De miért kellene ennek annyi időt felemésztenie? A sok munka munka után mindenki pihenésre és kikapcsolódásra vágyna, nem arra, hogy a porszívó hosszú vezetékével végigevezzen a lakáson. Könnyedén megelőzhető a probléma, hiszen egy vezeték nélküli változattal sokkal gyorsabb és hatékonyabb lesz a munka. De vajon miért?

Ebben a cikkben ennek a háztartási berendezésnek az előnyeiről számolunk be részletesebben.

A tökéletes vezeték nélküli porszívó

Az onlineMárkaboltok akkus kézi porszívóinak bőven akad előnye, hiszen amellett, hogy nem vagyunk áramforráshoz kötve, bárhol hasznát tudjuk venni. Legyen szó tárolóról, garázsról, az autóról, esetleg kanapéról, kültéri bútorról egyaránt. Nem véletlen tehát az sem, hogy a vezeték nélküli porszívók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mind a lakásokban, mind a családi házak területén. Persze felmerülhet a kérdés, hogy miért és milyen előnyei vannak annak, ha valaki ilyen eszközt használ.

Amellett, hogy könnyűek, sokkal egyszerűbb velük elvégezni a takarítást, hiszen nem kell állandóan a vezetékbe botlani. Bár tény, hogy kisebb a tartályuk és akkumulátorral működnek, a mai szerkezetekkel már bármikor el tudjuk végezni egy teljes otthon felporszívózását. A Bosch például meghosszabbított üzemidővel kínálja ezeket a gépeket, így nem kell aggódnia azon, hogy az eszköz félúton lemerülne.

Miért a Bosch?

Mert a cég 10 év motor garanciát ad a készülékre, ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy egy hosszú távon is megbízható termékről van szó. A kompakt megoldás magában foglalja a kényelmes méretet és a könnyed súlyt. A Bosch meghosszabbított üzemidőt kínál, a cserélhető akkumulátor pedig lehetővé teszi, hogy mindennel egyszerre tudjunk végezni. A magas színvonalú előírásoknak megfelelő eszközök szigorú ellenőrzésen mennek keresztül.

Az AllFloor Power Brush szívófej, valamint a kompakt TurboSpin motor bármilyen padló alapos takarítását elősegíti, minden szinten. A több tartozékkal rendelkező vezeték nélküli porszívókkal mindent el lehet távolítani a földről vagy éppen a mennyezetről, esetleg a személygépkocsi belsejéből. Az EasyVac 12 akkus kézi modell nagy teljesítményre képes porszívó, ami hosszabbítható csövekkel és padlótisztító fejjel került a kínálatba. Megbízható üzemidőt garantál, ráadásul tökéletes takarítást eredményez.

Milyen előnyei vannak még?

Azt ugye tudjuk, hogy sokkal könnyebb súllyal készülnek, mint a hagyományos berendezések, viszont itt nincs korlátozva a hatótávolság, hiszen nincs vezeték, nincs meghatározott hosszúság. Nem kell dugóaljzatok szerint haladni, bárhol tökéletes tisztaságot teremthetünk. Kiváló megoldást jelentenek a lépcső tisztán tartására, ráadásul még a tárolásukhoz sincs szükség egy külön helyiségre.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!