mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Segítünk kiválasztani a teraszodra legjobb kerti ülőgarnitúrát (x)
2023-09-13 09:29 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A hőmérséklet emelkedésével és a nappalok hosszabbodásával mindannyiunk figyelme a kert és a szabadterek felé fordul, és azon gondolkodunk, hogyan hozhatjuk ki belőle a legtöbbet.


A szürke és hideg hónapok után nagyszerű érzés, amikor ki tudunk menni a szabadba pihenni vagy étkezni. A kertek lehetőséget nyújtanak egy további helyiség, egy szabadtéri nappali létrehozására, általuk kibővíthetjük az életteret. Ilyenkor van itt az ideje kerti partikat, grillezéssel egybekötött összejöveteleket tartani vagy egyszerűen csak kiülni, mikor időnk engedi, és élvezni a természet közelségét. És itt az ideje elkezdeni gondolkodni a kültéri bútorokon.

Elő a kerti bútorokkal!

Ideális esetben tavasszal csak elővesszük, leporoljuk a meglévő kerti bútorokat, és élvezzük a nagyszerű perceket, minden más esetben azonban komoly feladat vár ránk. Szerezd be legújabb kerti ülőgarnitúrádat a Dublino Home-nál, és segítségükkel élvezd a kint töltött idő minden pillanatát, teljes kényelmét!

A kerti bútorok kiválasztása eléggé megterhelő lehet, mivel sok mindent figyelembe kell venni, és látszólag végtelen lehetőségek és opciók közül választani. Először azt kell felvázolni, hogyan tervezed használni a kertet, és ezt milyen típusú bútorok segíthetik, majd a tervek alapján kiválasztani az ideális darabokat.

Mikor, kinek, melyiket?

Amennyiben a szórakoztatás és a vendéglátás magasan szerepel a prioritási listán, akkor mindenképpen érdemes megfontolni a szabadtéri étkezésekhez készült tágas étkezőgarnitúrák beszerzését. Ezek segítségével bővíthetjük a vendégek számára elérhető ülőhelyek számát, a kényelem pedig tovább fokozható párnák használatával. Hasznos lehet méretben hozzáillő asztalok beszerzése is.

Azok számára, akik a teraszt családi időtöltésre szeretnék használni, érdemes úgy alakítani, mintha a nappali meghosszabbítása lenne. A színek és stílusok nagy száma segít összhangot teremteni a kint és a bent között. A rendelkezésre álló nagy terek lehetőséget nyújtanak többféle funkció betöltésére, jól megférnek egymással az étkező- és a lounge garnitúrák. De a kisebb külterek berendezése sem okozhat gondot a bisztró szettekkel, összecsukható megoldásokkal, tárolós kerti padokkal.

A téli tárolásról is gondoskodni kell!

Éghajlatunkon nem tudjuk egész évben használni a kültereket, így az esetek többségében gondoskodni kell a kerti bútorok téli tárolásáról. Az anyagok sokféleségének köszönhetően ma már találhatunk olyan tartós anyagú kültéri berendezéseket, amelyek jól bírják az időjárás viszontagságait, és nem kell féltenünk sem az erős napsugárzástól, sem az esőtől, a fagytól. Ennek ellenére bölcs dolog a téli hónapokban vagy nedves időjárás esetén letakarni azokat.

A kültéri bútorok gyorsan elhasználódhatnak, azonban egyes anyagok megkönnyítik a karbantartást. Számos anyagból készülhetnek, különféle műanyagokból, fából, bambuszból, fémből, a megfelelő kiválasztása attól függ, hogyan szeretnéd használni a bútorokat.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!