mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új értékesítési és marketing igazgató a Growww Digital élén
2023-09-29 09:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Webshippy korábbi country managere a Growww Digital új értékesítési és marketing igazgatójaként folytatja.

Az e-kereskedelmi üzletágban ismert és elismert szakember, Paál Katalin szeptembertől a CEE régió egyik vezető ügynökségéhez, a Growww Digitalhoz csatlakozott. Feladata az értékesítési, üzletfejlesztési és marketingfolyamatok irányítása.

"A Growww Digitallal immáron tíz éve segítjük a regionális ambíciókkal rendelkező e-kereskedők piaci terjeszkedését. Nagyon örülünk, hogy Katica személyében egy, az e-kereskedelemben többéves tapasztalattal rendelkező szakember vezeti az összevont értékesítési- és marketing területeink összehangolt működését a jövőben." - Szabó László, ügyvezető partner, Growww Digital

Paál Katalin 2008 óta van jelen a hazai, cseh, szlovák és román B2B világban. Karrierjét interregionális tematikával, később európai uniós pályázatok megírásával, elbírálásával kezdte, majd projektmenedzsmenttel folytatta.

Korábban a Csomag Plusz kuponügynökség először magyarországi, majd később romániai irodák vezetéséért felelt, legutóbb pedig a Webshippy szlovák és cseh country managere volt. Karrierje során számtalan webáruház stratégiájába nyert betekintést, tapasztalataival egyidejűleg támogatta a magyar, a cseh, szlovák és lengyel piacok szereplőit.

Miután a Webshippy Fulfillment elindította a külföldi piacra lépését először Szlovákia, majd Csehország irányába, Katalin vezette a cég nemzetközi terjeszkedését, mint a vállalat country managere.

Felvidéki gyökereinek, regionális szemléletmódjának, valamint a webáruházakat támogató szakmai múltjának köszönhetően otthonosan mozog a nemzetközi, elsősorban magyar-szlovák-cseh üzleti és kereskedelmi folyamatokban.

Mindez szilárd alapot teremtett ahhoz, hogy Szabó Lászlóval, a Growww Digital ügyvezetőjével közös célokat tűzzenek ki és további sikereket érhessenek el a Growww Digital e-kereskedelmi partnereinek a magas szintű kiszolgálásával.

"Lacival mindketten személyes missziónknak tekintjük a magyar e-kereskedők regionális szintű támogatását. Örülök, hogy most már a Growww Digitallal együtt erősíthetjük üzleti sikereiket a hazai és külföldi piacokon is!" - Paál Katalin, értékesítési és marketing igazgató, Growww Digital.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!