mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan válasszuk ki az ablakos szakembert? (x)
2023-10-12 11:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Egy ablakcsere vagy az ablakbeépítés viszonylag jelentősebb beruházásnak és munkának tekinthető - főleg abban az esetben, ha több nyílászáróról van szó.

Egy családi ház sok ablakkal rendelkezik, ráadásul nem is biztos, hogy a tervező egyszerű ablakokat tervezett, így bizony érdemes szétnézni a piacon, ha az ideális szakembergárdát szeretnénk megbízni.

Cikkünkben segítünk abban, hogy mikor milyen szempontokat kell figyelembe venni annak érdekében, hogy a számunkra legjobb vállalkozást találjuk meg.

Panellakások ablakcseréje

Mára már nagyon sok panellakás vett részt korszerűsítési programban, azonban a Zsola Ablak Kft. tapasztalata szerint még mindig vannak olyan épületek, ahol az ablakcsere Budapest és más települések esetében is aktuális kérdés.

Sajnos vannak olyan épületek, ahol a közös képviselet nem fordít erre figyelmet, vagy a lakóközösségben nincs egyetértés, ezért egyedileg kell a korszerűsítést elvégezni. Ilyen művelet az ablakcsere, amellyel nem csupán a fűtési és hűtési költségeket lehet csökkenteni, de komfortosabb és egészségesebb lakókörnyezetet érhetünk el, valamint a lakás értékét is megnövelhetjük.

Lakóházak ablakcseréje

A régen épült lakóházak, legfőképpen az úgynevezett Kádár-kockák mára már szintén elavultak, így a falak szigetelése és az ablakok cseréje is szükségessé vált. Ezáltal rengeteg gázköltséget megspórolhatunk, így a környezeti terhelést is csökkenthetjük.

Új ház építése

Sok család vág bele házépítésbe, igy teremtve otthont a gyermekeknek. Az új építésű házak esetében jelentős tétel a nyílászáró, ezért nem mindegy, hogy az milyen minőségű és milyen árban kerül beszerzésre. A megfelelő szakemberek megtalálása ebben az esetben is kiemelkedően fontos feladat.

A megbízható vállalkozás

Ha egy vállalkozás már több éve van a piacon, referenciákkal rendelkezik, számtalan elégedett ügyfele van, akkor mindenképpen érdemes tőle árajánlatot kérni. A megbízható vállalkozás komolyan veszi az árajánlat adását, és személyesen is felméri a munkát még akkor is, ha szabványnak tűnő panelablakokról van szó.

Többféle nyílászáró forgalmazása

Az ideális ablakos cég legalább 6-8 féle márka termékét forgalmazza, ismeri a különböző márkák egyedi paramétereit, így javaslatot tud nyújtani a konkrét feladat ismeretében a márkára vonatkozólag. A személyes felmérés során látja a helyszínt, így a legmegfelelőbb terméket tudja ajánlani.

Gyorsan, pontosan dolgozik, tartja a határidőket

Nem szerencsés heteket várni a felmérésre, illetve az elfogadott ütemtervtől való eltérés további csúszásokat jelenthet egy építkezés során. A megbízható cég tartja a határidőket, és mindig elérhető.

A helyreállítási munkák

Az ablakcsere bontással jár, amelyet kisebb kőművesmunkával kell helyreállítani. Az az ideális, ha az ablakcserével egyidejűleg ez a munka is elkészül, ezáltal tisztán és rendezetten tudják átadni a munkaterületet.

A fenti szempontok nagyon fontosak, így csak akkor írjuk alá a megrendelést, ha meggyőződtünk azok érvényesüléséről.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!