mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ezek az érvek szólnak az egyedi webáruház fejlesztése mellett
2023-10-16 10:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Manapság már számos lehetőség nyílik arra, hogy olyan megoldásokat válasszunk, amelyek gyorsan és egyszerűen szolgálják ki az igényeinket.

Amikor egy webáruház elindítását tervezzük, akkor ilyenek például a bérelhető webshopok is.

Ahogy azt bizonyára mindannyian sejtjük is, a helyzet itt sem egyszerűen fekete vagy fehér, hiszen mind a bérelhető megoldás, mind az egyedi fejlesztés mellett szólnak olyan érvek, amelyeket érdemes megfontolni. Ebben a cikkben kísérletet teszünk arra, hogy az utóbbiak mellett szóló legfontosabb előnyöket összegyűjtsük.

Nem mindegy, mennyire vagyunk egyediek!

Az online világ szereplőjeként az egyik legfontosabb feladat amellyel meg kell birkóznunk, az nem más, min thogy ki tudjunk tűnni a tömegből. A GrenT Média szolgáltatásait, s így az egyedi weboldal fejlesztését választva ebből a szempontból egyértelműen sokkal egyszerűbb dolgunk lesz. Hiszen míg egy bérelhető webáruház esetén meglévő opciókból tudunk választani, addig egy olyan weboldal esetén, amit kifejezetten nekünk készítenek, gyakorlatilag bármilyen elképzelésünket meg tudjuk valósítani.

Amikor a dizájn valóban egyedi, a logó stílusos és felejthetetlen, akkor az ügyfelek emlékezetében is sokkal jobban meg fogunk maradni, arról nem is beszélve, hogy kitűnünk a versenytársaink közül. A márkaépítésnek fontos része ez is. Nem véletlenül látjuk azt még ma is, hogy a nagy nevek komoly összegeket áldoznak arra, hogy egyediek legyenek.

Igényeinkre szabhatjuk a vállalkozást

A webáruház nemcsak képekből áll, hanem funkciókból, amelyek a működését határozzák meg. Ma már rengeteg olyan automatizmus elérhető, amelyek révén rengeteg munkaórát meg tudunk takarítani magunknak. Az idő pedig pénz, ahogy tartja a mondás, azaz az így megmaradó energiákat más feladatokra tudjuk fordítani, amelyekkel aztán növelhetőek lesznek a bevételeink is.

Nemcsak a funkciókat választhatjuk ki, amelyeket szeretnénk látni az oldalunkon, hanem arról is dönthetünk, hogy azok milyen módon működjenek. Ez pedig rengeteget fog számítani a későbbiek során.

A költség sem lényegtelen

Annak ellenére, hogy egy egyedi fejlesztésű webshop létrehozása drágább, mint egy meglévő oldalt kibérelni, hosszabb távon mégis jobban járhatunk az anyagiakat tekintve. Hiszen nem kell kalkulálnunk hai vagy éves szinten fizetendő díjakkal, ugyanis amit elkészítettek nekünk, az attól kezdve a miénk lesz.

Mit vegyünk még figyelembe?

Mind az adatvédelem, mind a biztonság feletti kontroll a mi kezünkbe fog kerülni egy saját webáruház esetén, s mivel a felelősség is a miénk, ez egy komoly előny lehet. A skálázhatóság és a bővíthetőség szempontjából is ez a megoldás fog kedvezőbb lehetőségeket kínálni, habár ezt is majd csak később fogjuk érezni a bőrünkön. Ugyanez áll a marketingre és a SEO-ra is. Amennyiben nem szeretnénk senki mástól függni, akkor is az egyedi fejlesztésű webáruház lesz a jó döntés.

(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!