mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az SPI a Halloween Smart Channel csatornával bővül
2023-10-16 12:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az SPI International (a CANAL+ vállalatcsoport tagja) büszkén jelenti be, hogy a Smart Channels digitális streaming szolgáltatás portfóliója új taggal, a Halloween Smart Channel csatornával bővül.

A Halloween világszerte milliók által kedvelt ünnep, így tökéletes időzítés a Halloween Smart Channel indulására, és egyben kiváló alkalom a nézőknek is, hogy elmerüljenek a minőségi horror- és kalandfilmek különleges világában.

A csatorna kizárólag a FilmBox+ felületén érhető el, amely a partner szolgáltatókkal együttműködve világszerte immár több millió háztartásba jut el, és az előfizetőknek exkluzív lehetőséget kínál a válogatott VOD-tartalmak megtekintésére.

A Smart Channels olyan speciálisan összeállított lejátszási listák, amelyen a műsorok a hagyományos lineáris csatornákhoz hasonlóan egymás után játszódnak le. A FilmBox+ platformon keresztül világszerte elérhető Smart Channels teljesen digitális, és műfajspecifikus programokat, illetve bizonyos színészeknek, rendezőknek vagy témáknak szentelt tartalmakat kínál. A Halloween Smart Channel kínálatát - amelyben az időtlen klasszikusok mellett a legújabb produkciók is megtalálhatóak lesznek-, úgy állítottak össze, hogy a horror rajongók mellett szélesebb közönségnek is megfeleljen.

A FilmBox+ eddig több mint 300 intelligens csatornát (Smart Channel) vezetett be világszerte, a jól összeválogatott kínálatában, a legnagyobb globális forgalmazóktól származó hollywoodi kasszasikerek, nemzetközi független alkotók gyöngyszemei, tévésorozatok, dokumentumfilmek, életmód témájú műsorok és még sok minden más is található. A FilmBox+ bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön azonnali hozzáférést biztosít a terjedelmes VOD kínálathoz és az élő csatornákhoz. A szolgáltatáshoz a közönség a www.filmbox.com weboldalon keresztül férhet hozzá, letöltheti az iOS és Android operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazást, vagy az Apple TV, Android TV, Samsung és LG Smart TV készülékekhez elérhető Smart TV alkalmazáson keresztül streamelheti kedvenc tartalmait. A FilmBox+ több hazai szolgáltatón keresztül is elérhető.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!