mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Melyek a legjobb irodai nyomtatók 2023-ban?
2023-10-19 11:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A nyomtatók folyamatosan fejlődnek. Az irodák igényei is változóak, ezért is fontos, hogy mindig az elérhető legjobb készüléket próbáljuk beszerezni.

Ezzel hosszú távon megoldhatjuk a felmerülő elvárásokat, a nyomtató pedig jó szolgálatot fog tenni a cég életben. Ezért is érdemes megnézni, mely készülékek szerepelnek napjainkban a toplistán.

Minden igényre megtalálhatjuk a megfelelőt

Ha új nyomtatóra van szükség, akkor a legegyszerűbb, ha a TechOffice oldalán található nyomtatóválasztó segítségével indulunk el. Ma már többféle toplistás készülék közül tudunk válogatni. Vannak azonban olyanok, amelyek még ezek közül is kiemelkednek. Ha egy gyors és egyszerű nyomtatót keresünk, akkor az EPSON M5799DWF lesz az ideális választás. Ez egy A4-es, tintasugaras monokróm irodai nyomtató, ami kifejezetten gyorsan és hatékonyan működik. "Csak" fekete-fehér nyomatokat képes előállítani, de éppen ebben rejlik az előnye is, mivel percenként akár 24 darab lapot is képes kiadni magából.

Az első lapra mindössze 4,8 másodpercet kell várni. A fenntartása is költséghatékony, mivel csak 40 ezer oldal kinyomtatása után szükséges festéket vásárolni hozzá. Ha napi 50 oldalt nyomtatunk, akkor évente körülbelül 12 ezer fekete-fehér lap jön ki belőle, így tulajdonképpen csak 3 évente kell a kellékcserével foglalkozni. Az előnyei közé tartozik az is, hogy 2 papírtálcával rendelkezik, egyszerre akár 830 papír is behelyezhető. Az A4-es mellett képes A5, A6 és borítéknyomtatásra is. Az energiafogyasztása is kifejezetten alacsony, mindössze 23 watt.

Ez a berendezés tökéletes megoldást jelent azok számára, akiknek fontos a gyors nyomtatás, valamint csak fekete-fehér nyomatokra van szükségük.

Színes multifunkciós nyomtatóból sincs hiány

Ilyen például az EPSON C579RDWF, ami a legkedveltebbnek számít az irodai gépek között. Költséghatékony az üzemeltetése, a szkennelés, fénymásolás és faxolás is könnyedén megoldható a segítségével a nyomtatás mellett. Ez a készülék is képes percenként 24 lapot kinyomtatni, az első fekete-fehér oldal megjelenésére 4,8 másodpercet kell várni. Ugyanez az időintervallum színes esetében alig 5 másodperc. 10 ezer, illetve 50 ezer oldal nyomtatásához elegendő "muníciót" lehet bele tölteni. 251 munkanappal, napi 50 oldallal számolva ez azt jelenti, hogy csak 4 év után kell költeni a feltöltésre.

Felkészülés a változó üzleti igényekre

Ezt megtehetjük az EPSON C878RDWF segítségével, ami egyrészt A3-as méretű, másrészt kifejezetten úgy alkották meg, hogy az üzleti életben maximális teljesítményt tudjon nyújtani. Alacsony a fenntartási költsége, mivel hő nélküli technológiával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem igényel hőt a bekapcsoláshoz vagy az alvó állapotból történő visszatéréshez. 20 ezer színes, 20 ezer fekete-fehér oldal nyomtatására képes.

Mint látható, minden igényre megtalálhatjuk az ideális berendezést.

(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!