mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Prémium feeder botok elérhető áron (x)
2023-10-20 09:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Prémium feeder horgászbotok keresésekor milyen elvárásokat támasszunk a szóba jöhető gyártók és szériák elé? Milyen szempontrendszer alapján van reális esélye, hogy rátaláljunk a nyerő darabra?

Bár a felső kategória szerencsés esetben nem tartogat kellemetlenségeket, ettől függetlenül korántsem hátrányos tudatosan nekilendülni ennek a kérdéskörnek. Pontosan ezen szeretnénk segíteni a cikk formájában, úgyhogy csak javasolni tudjuk az olvasást.

Mellé lehet-e nyúlni, ha az ember felső kategóriás feeder botot keres?

Jó eséllyel nem igazán. Elvégre a prémium szegmens nem szokott csalódást hozni ebben a kategóriában sem. Vagyis a pénzünkért cserébe nem kincstári optimizmus azt várni, hogy elsőrendű minőséget kapjunk.

Persze a TackleBait.hu horgász webáruház feeder bot palettáját szemlélve sem feltétlenül ez a fő kérdés. Sokkal inkább az a nem mindegy, hogy mekkora pénzösszeget kell invesztálni a beszerzésbe, és azért cserébe mit kapunk pontosan.

Merthogy a minőség, illetve a hozzáadott érték fokmérője nemcsak az, hogy a pálca mennyire hajlik, hogy viselkedik dobásnál vagy fárasztás közben. Ugyanúgy lényeges faktor a szortiment sokszínűsége vagy a kiegészítő alkatrészek rendelkezésre állása.

Egy remek példa a prémium kategóriát képviselő szegmensre

Természetesen egészen sokféle gyártót meg lehetne nevezni a szóban forgó kategórián belül. Ugyanakkor a Garbolino Essential feeder botok kapcsán az a ritka együttállás van jelen, hogy a dobásnál és fárasztásnál jelentkező előnyökön túl egyéb szempontból is teljesülnek a kívánalmak: avagy meglepően széles választék áll rendelkezésre a termékcsalád botjai között.

Magyarul igény és tetszés szerint lehet variálni akár a dobósúly, a hosszúság, vagy pedig a különböző karakterisztikák között.

Beszédes adat, hogy nem kevesebb, mint 10 különböző tagot számlál ez a széria. Tehát a finom keszegestől egészen a nagyhalas pecáig, a távoli pontyozó feeder horgászat megalapozásáig mindent a kezünk alá tud tenni a Garbolino.

Természetesen az ár kérdése sem elhanyagolható faktor

Még akkor sem, ha versenyhorgászat céljából keresünk feeder botot, és várhatóan sokat fogjuk használni a majdan beszerzett darabot vagy darabokat. Általános tanács, hogy ár-érték arány szerint válasszunk, tehát ne kizárólag a csúcsbotok ár címkéjét nézzük. Vegyük figyelembe, hogy ennek a kifizetéséért cserébe mi mindent kapunk viszont. Az erre vonatkozó alapelveket fentebb ugyebár részleteztük már.

Nem szabad a felsoroltak mellett az alkatrészellátás kérdéséről sem megfeledkezni. Hisz az intenzív használat néha akaratlanul is azzal jár, hogy egy-egy spicc, netán gyűrű bizony cserére szorul. Ilyenkor nem hátrány, ha a gyártó pillanatok alatt a segítségünkre tud lenni, és pótolhatjuk, amire szükségünk van.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!