mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A legjobb érvek a műfű mellett (x)
2023-10-24 09:36 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A műfű napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hiszen rengeteg érv szól mellette.

Ha kacérkodik az alkalmazásának gondolatával, akkor érdemes továbbolvasni, ugyanis számos érvet sorakoztatunk fel mellette.

A Műfű Shop műfű választékában minőségi holland és belga tekercsek találhatók, melyek bármely udvarban nagyon jól mutatnak. A rengeteg előny miatt pedig hosszú távon jó választásnak bizonyulnak.

Valósághű, gondozásmentes

Miért döntenek az emberek a valódi pázsit helyett a mesterséges mellett? Ennek számtalan oka lehet. Az egyik, hogy a minőségi darabok nagyon hasonlítanak a valódira. Első pillantásra meg sem lehet mondani, hogy természetes vagy mű pázsitról van szó. Mindez elsősorban a technológia fejlődésének köszönhető.

Nincs is annál jobb érzés, mint kiülni a teraszra egy kellemes ital társaságában és gyönyörködni a csodaszép kert és gyep látványában. Ahhoz, hogy igazán szép legyen a kert, nem szükséges órákat kint tölteni, füvet nyírni vagy a locsolással bajlódni. Ez a másik ok, ami miatt sokan a műfüvet választják. A mai rohanó világunkban a többségnek nincs ideje a kert és a gyep rendben tartásával foglalkozni. Azok számára, akik szeretnék élvezni a csodaszép pázsit látványát, de időhiányban szenvednek, a műfű ideális választás.

Minden évszakban szép

A természetes fű szépségét nem egyszerű megőrizni, hiszen minden évszakban más és más nehezíti meg az ember dolgát. Nyáron a szárazság miatt könnyen kiéghet, ősszel a sok eső miatt sarak, tócsák csúfíthatják el, míg télen a mínuszok ártanak neki, így tavasszal kókadt, nem túl esztétikus látvány az eredmény.

A műfű minden hónapban törődésmentes. Jöhetnek a mínuszok, az özönvízszerű esők, a szárazság és a nagy meleg, a gyep egész évben szép marad, és ehhez nem kell semmiféle erőfeszítést tenni. Egyszerűen csak gyönyörködni kell benne.

Egészségkárosító anyagok? Elfelejtheti!

Ahhoz, hogy a természetes fű szép maradjon, olykor vegyszereket, gyomirtót, műtrágyát és egészség károsító anyagokat is be kell vetni. Ha van a lakásban kisgyerek vagy háziállat, akkor ezek alkalmazása még inkább aggályos. A műfű esetében ezek használata egyáltalán nem indokolt. Például a gazok megjelenését a geotextillel megerősített rétegrend akadályozza meg.

A műfű alkalmazási lehetőségeinek sokszínűsége

Nem csupán a kertbe, hanem számtalan felületre lehet műfüvet tenni. A rideg beton kemény felülete szempillantás alatt barátságossá varázsolható a mesterséges gyep használatával. De akár a medence mellé is kerülhet, hogy a parton kialakuló saras, kitaposott fűmaradványok megszűnjenek. Ha nincs kert, akkor az erkély burkolására is alkalmas lehet. Így a kinti rész sokkal barátságosabbá és természetközelibbé válhat ezzel a nagyon egyszerű és hosszú távon kifizetődő módszerrel.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!