mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Különleges megoldások a térfedésre (x)
2023-10-27 09:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Napjainkban már igazán egyedi módokon is megoldhatjuk a kisebb és nagyobb terek árnyékolását.

Akár különleges alkalomra szeretnénk egy nem mindennapi szabadtéri helyszínt, akár egy étterem külső környezetét tennénk napvédettebbé.

Dönthetünk a ponyva fedésű, szinterezett acél vázszerkezetű egyedi kialakítások mellett, ugyanakkor érdemes megismernünk a membrán napvitorlák kínálta előnyöket is.

Egyedi építmények igényes kivitelezéssel

A Teraszok.hu teraszfedések szolgáltatásai mellett számíthatunk rájuk akkor is, ha térfedésben gondolkodunk. Nézzük meg ezt egy kicsit részletesebben!

Számos olyan helyzet adódhat, amikor egy családi eseményhez, például esküvő, eljegyzés, netán céges rendezvény megtartásához szeretnénk tökéletes helyszínt biztosítani. Ilyenkor a legfontosabb, hogy kellő mértékű árnyékot adjon a hely, vagyis ne rontsa el a jeles alkalmat a tűző napsugárzás.

Ugyanakkor városrészek fejlesztésekor is felmerülhet az igény, hogy a sétálóutcákat, parkokat még komfortosabbá varázsoljuk, például egy membrán napvitorla segítségével. A hangulatos menedék létrehozása különösen fontos vendéglátóhelyek, éttermek esetében. Így mindenki profitálhat, a vállalatok és a vendégek egyaránt.

A hajlított, íves lepkeszerű formák, a lágy vonalak, a grandiózus tervezés olyan luxuskörnyezetet teremt, amelyben ötvöződik modern technológia és az igényes megjelenés.

Egy efféle létesítmény bármilyen környezetben tökéletest megoldás kínál a helyszín árnyékosabbá tételére.

Különleges projektek, egyéni igényekre szabottan

Nem probléma, ha a standard formavilágtól eltérő elképzelést álmodtunk meg, a Teraszok.hu szakembereire számíthatunk, hiszen több különleges projekt megvalósításában részt vettek már, például a Hajdúszoboszlón történt beruházás során is, a 30 m hosszú, 12 m széles napvitorla telepítésekor. Így a sétálóutca felé egy 8 m magasságú került elhelyezésre, strapabíró, horganyzott acél tartószerkezettel.

Azonban ezek a megoldások nem csupán városfejlesztések, vendéglátóhelyek modernizálása során jelenthetnek tökéletes opciót, hanem akkor is, ha otthonunk egy választott pontját szeretnénk árnyékos, napvédett helyszínné alakítani.

Többféle színárnyalat is elérhető

Ami pedig a színeket illeti, különböző árnyalatok is rendelkezésünkre állnak, így igényünkhöz mérten személyre szabhatjuk a megálmodott helyszínt.

A modern térfedési megoldásoknak hála többé nem okoz problémát az erős napsütés, s ami a legnagyobb előnyük rendeltetésükön túl, hogy mutatós, dekoratív kialakítással még vonzóbbá teszik a helyszínt. Nemcsak kellemes időtöltést kínálnak, hanem igényes, tartós kivitelezéssel hosszú távon nyújtanak árnyékos, védett menedékhelyet.

Az időjárás többé nem jelent akadályt, ne habozzunk felkeresni a Teraszok.hu szakértő csapatát!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!