mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egy modern ventilátor a kisgyermekes családoknak (x)
2023-10-30 09:33 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A ventilátor használata a meleg időben elengedhetetlen, ha nincs klíma otthon, ám sokan nem merik bekapcsolni a hagyományos készülékeket, ha gyerek is van a közelben, hiszen a forgó lapátok balesetet okozhatnak.

Van azonban egy modern ventilátor, amely dizájnos és biztonságos kialakítása révén megoldást jelenthet: ez a premiumshop24.hu-n is beszerezhető Dyson ventilátor, amely fűtésre és hűsítésre egyaránt használható. Ismerjük meg e készülék pozitív tulajdonságait.

A márka kiváló termékei

A Dyson név hallatán sokaknak talán a vezeték nélküli porszívók jutnak az eszébe, amely szintén kapható a premiumshop24.hu kínálatában. Ám a márka nemcsak erről híres: ventilátorokat, légtisztító-párásító készülékeket és hajápolási eszközöket is gyártanak - mindet magas minőségben.

A főbb jellemzői e termékeknek, hogy rendkívül innovatívak, energiatakarékosak, ezenkívül megjelenésükben is tökéletesek. Használatuk megkönnyíti a hétköznapokat, nemcsak azért, mert egyszerű a működtetésük, hanem azért is, mert valamennyi Dyson termék ergonomikus kialakítású is.

A ventilátorok külön figyelmet igényelnek, hiszen ezeket a készülékeket úgy készítik, hogy nincsenek bennük lapátok, ezáltal a kisgyermekes családok is biztonságosan használhatják őket. Stabil kialakításuk révén biztosan nem borulnak fel, így az sem jelenthet gondot, ha egy virgonc kutya vagy macska is él a háztartásban.

De mi jellemzi még ezeket a toronyventilátorokat? Milyen elv alapján működnek? Erre is kitérünk a következő bekezdésben.

A modern hűtő-fűtő ventilátor

A fent említett webáruház termékei közül a Dyson AM09 hűtő-fűtő ventilátort kell kiemelnünk. Ez a készülék nagyon gyorsan és hatékonyan tudja lehűteni vagy felfűteni a szoba levegőjét. Az Air Multiplier™ technológiának köszönhetően egyenletes légáramlást biztosít, így kellemes környezetben tudjuk végezni a feladatainkat.

Nagy előnye a Jet Focus vezérlés, amellyel beállítható, merre fújjon a gép. A diffúz mód során az egész szoba megtelik a friss levegővel, míg a fókuszált módban lehetővé válik a személyi hűsítés is: csak egy adott helyre irányul az áramlat.

Az álló ventilátor feje 70 fokban képes oszcillálni, így a szoba minden szegletébe eljut a finom, hűs levegő. Beállíthatjuk ennek az intenzitását is.

A kezelési mód

Az egyik legjobb dolog, hogy a ventilátor távirányítóval is működtethető, be- és kikapcsolható, de emellett manuálisan is elindíthatjuk, leállíthatjuk. Elalvásidőzítővel is rendelkezik a készülék, így beprogramozhatjuk, hogy mikor hagyja abba a levegő fújását.

Lényeges megemlíteni, hogy a Dyson ventilátorok rendkívül csendesek, mivel nem lapátok forognak bennük körbe-körbe. Így akár a gyerekszobába, hálószobába is betehetők, éjszaka is használhatók.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a modern készülék, keresse fel a premiumshop24.hu áruház exkluzív budapesti bemutatótermét, ahol bővebb információkkal is tudnak szolgálni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!