mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan lehet csökkenteni a jakuzzi üzemeltetési költségét? (x)
2023-11-14 12:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A jakuzzi kiválasztásakor mindenképpen megalapozott döntést kell hozni. Nemcsak a dizájnra és a minőségre kell kiemelt figyelmet fordítani, hanem az energiahatékonyságra is.

A többféle formában, különféle színű burkolatokkal kapható Caldera Spas masszázsmedencék modelljei kényelmesek, könnyen kezelhetőek és egyedi masszázsélményt biztosítanak az ülések gondos kialakításának, valamint a körültekintően elhelyezett befúvóknak köszönhetően. Ráadásul energiatakarékosak is.

A minőségi alapanyagok garantálják a tartósságot

A masszázsmedence kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy milyen anyagból készült, ugyanis kizárólag a megfelelően megválogatott, minőségi alapanyagok garantálják a tartósságot.

Annak érdekében, hogy az üzemeltetés költsége minimális legyen, a középszerű jakuzzik helyett prémiumminőségű változat mellett kell dönteni. Ugyanis az utóbbi csoportba tartozó masszázsmedencék energiahatékonyságot tekintve is jól teljesítenek. Ezáltal pedig kijelenthető, hogy ezeknek a változatoknak az üzemeltetése kíméli a vásárló pénztárcáját.

Szigetelés

A magas minőséget képviselő masszázsmedencék jóval kevesebb energiát igényelnek, mint a középkategóriába sorolható társaik. Három meghatározó tulajdonság biztosítja a prémium kategóriába sorolható jakuzzik kiváló energiahatékonyságát. Ezek közül az első a szigetelés.

Ezekben a típusokban jobb minőséget képvisel a szigetelés, ugyanis ezekben a termékekben olyan habszigetelést alkalmaznak, amely négyszer sűrűbb, mint a középkategóriába tartozó jakuzzik esetében használt poliuretán hab. A négyszer sűrűbb habszigetelés gyapjúszerű, laza rostokból áll, amelyek tökéletesen kitöltik a réseket. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően éri el az anyag, hogy ne hűljön ki a medence vize.

Keringetőszivattyú, thermotető

Ahogy korábban említettük, a prémium minőséget képviselő medencék esetében három tényezőnek köszönhető a kiváló energiahatékonyság. A szigetelésről már volt szó, most pedig térjünk ki a másik két tényezőre, a keringetőszivattyú alacsony fogyasztására, valamint a thermotetők kiemelkedő szerepére.

A prémium kategóriába sorolható medencék olyan keringetőszivattyúval vannak ellátva, amely folyamatosan alacsony fogyasztással üzemel. Ennek köszönhető, hogy kevesebb energiát igényelnek a víz állandó hőmérsékleten tartásához.

A szigetelés és a keringetőszivattyú minősége mellett a thermotetőnek is fontos szerepe van. Olyan változat mellett kell dönteni, amely pontosan illeszkedik a jakuzzira, hiszen így tudja ellátni a feladatát, vagyis megakadályozza, hogy két használat között kihűljön a víz. Ennek köszönhetően pedig kevesebb energia szűkséges a víz megfelelő hőmérsékleten tartásához. A prémiumminőségű thermotetők teljes habszigetelést tartalmaznak, és tartós műanyagbevonattal vannak ellátva.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!