mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egy porzsákos porszívó, amely az allergiásoknak is megfelelő (x)
2023-11-16 09:42 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Sokan küszködnek porallergiával, és számukra különösen fontos, hogy olyan eszközök legyenek a háztartásukban, amelyeknek köszönhetően a tünetek csökkenthetők.

Nemcsak a légtisztító készülékek hozhatnak azonban megoldást, hanem egy jó teljesítményű porszívó is.

A Miele porzsákos padlóporszívói között is van olyan, amelyet kimondottan allergiásoknak javasolnak, lássuk, mire képes ez a termék!

Hogyan válasszunk terméket?

Ha egy jó minőségű porszívót szeretnénk beszerezni, akkor többféle lehetőség is kínálkozik. Először is azt érdemes eldönteni, milyen modellt válasszunk: a hagyományos porzsákos padlóporszívók mellett vannak ugyanis porzsák nélküliek is - sok allergiás ezt választja -, de léteznek akkumulátorral működő, úgynevezett vezeték nélküli változatok is. Sőt, aki kiadná a takarítási feladatokat, rendelhet robotporszívót is, amely valóban nagyon megkönnyíti az életünket.

A hagyományos porzsákos modellek azok, amelyek a legismertebbek, így sokan megszokásból ezeket választják. A kezelésük könnyű, praktikus, nem okozhatnak csalódást. És ami mellettük szól: kedvezőbb az áruk, mint az újabb technológiával felszerelt készülékeknek.

Nem mellesleg ezek is ellátják a legfőbb funkciót: képesek padlószőnyeget és keményebb burkolatot is feltakarítani, többféle szívófej is kapható hozzájuk, és igényeinknek megfelelően találhatók bennük extra funkciók is.

Egy porszívó porallergiában szenvedőknek

A Miele honlapján nagyon egyszerűen kiválaszthatjuk azt a porszívót, amely ideális lehet számunkra, ha porallergiában szenvedünk. Ezek a készülékek ugyanis HEPA AirClean szűrővel vannak ellátva, így a mikron nagyságú részecskéket is képesek eltávolítani.

Az egyik típus, amit ajánlhatunk, az a Complete C3 Allergy, amely nagy szívóteljesítménnyel rendelkezik. A HyClean GN porzsák térfogata 4,5 liter, és ha üríteni kell, akkor a készülék jelzi azt.

Nagyon ergonomikus kialakítású a gép, hiszen vannak rajta lábbal működtethető gombok - például a vezeték-visszacsévélő -, emellett a teleszkópos cső is beállítható egyénileg. Kevesebb lesz így a hajolgatás!

További előnyei a készüléknek, hogy beépített szívóecsettel ellátott EcoComfort fogantyúja van, ami gyors köztes tisztítást tesz lehetővé. Bútorvédő éllel is el van látva, ami megóvja a bútorokat és a porszívót is ütközéskor.

A további kínálat

A porzsákos padlóporszívó kiválasztásakor is nagy figyelemmel járjunk el. Érdemes felmérni, mekkora terület tisztításáról van szó, ha a lakás 80 m2-nél kisebb, akkor egy kisebb teljesítményű készüléket is rendelhetünk.

Nem mindegy az sem, hogy főleg szőnyeget vagy laminált padlót, illetve egyéb kemény burkolatot porszívózunk-e vele, hiszen a szívó- és kefefejeket is ennek megfelelően kell megválasztani.

A kompakt kis gépekben lehet tárolni a kiegészítőket, ezért is olyan közkedveltek ezek a modellek. Célszerű megismerni további jó tulajdonságaikat is: ezzel kapcsolatban a Miele honlapján lehet tájékozódni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!