mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egy porzsákos porszívó, amely az allergiásoknak is megfelelő (x)
2023-11-16 09:42 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Sokan küszködnek porallergiával, és számukra különösen fontos, hogy olyan eszközök legyenek a háztartásukban, amelyeknek köszönhetően a tünetek csökkenthetők.

Nemcsak a légtisztító készülékek hozhatnak azonban megoldást, hanem egy jó teljesítményű porszívó is.

A Miele porzsákos padlóporszívói között is van olyan, amelyet kimondottan allergiásoknak javasolnak, lássuk, mire képes ez a termék!

Hogyan válasszunk terméket?

Ha egy jó minőségű porszívót szeretnénk beszerezni, akkor többféle lehetőség is kínálkozik. Először is azt érdemes eldönteni, milyen modellt válasszunk: a hagyományos porzsákos padlóporszívók mellett vannak ugyanis porzsák nélküliek is - sok allergiás ezt választja -, de léteznek akkumulátorral működő, úgynevezett vezeték nélküli változatok is. Sőt, aki kiadná a takarítási feladatokat, rendelhet robotporszívót is, amely valóban nagyon megkönnyíti az életünket.

A hagyományos porzsákos modellek azok, amelyek a legismertebbek, így sokan megszokásból ezeket választják. A kezelésük könnyű, praktikus, nem okozhatnak csalódást. És ami mellettük szól: kedvezőbb az áruk, mint az újabb technológiával felszerelt készülékeknek.

Nem mellesleg ezek is ellátják a legfőbb funkciót: képesek padlószőnyeget és keményebb burkolatot is feltakarítani, többféle szívófej is kapható hozzájuk, és igényeinknek megfelelően találhatók bennük extra funkciók is.

Egy porszívó porallergiában szenvedőknek

A Miele honlapján nagyon egyszerűen kiválaszthatjuk azt a porszívót, amely ideális lehet számunkra, ha porallergiában szenvedünk. Ezek a készülékek ugyanis HEPA AirClean szűrővel vannak ellátva, így a mikron nagyságú részecskéket is képesek eltávolítani.

Az egyik típus, amit ajánlhatunk, az a Complete C3 Allergy, amely nagy szívóteljesítménnyel rendelkezik. A HyClean GN porzsák térfogata 4,5 liter, és ha üríteni kell, akkor a készülék jelzi azt.

Nagyon ergonomikus kialakítású a gép, hiszen vannak rajta lábbal működtethető gombok - például a vezeték-visszacsévélő -, emellett a teleszkópos cső is beállítható egyénileg. Kevesebb lesz így a hajolgatás!

További előnyei a készüléknek, hogy beépített szívóecsettel ellátott EcoComfort fogantyúja van, ami gyors köztes tisztítást tesz lehetővé. Bútorvédő éllel is el van látva, ami megóvja a bútorokat és a porszívót is ütközéskor.

A további kínálat

A porzsákos padlóporszívó kiválasztásakor is nagy figyelemmel járjunk el. Érdemes felmérni, mekkora terület tisztításáról van szó, ha a lakás 80 m2-nél kisebb, akkor egy kisebb teljesítményű készüléket is rendelhetünk.

Nem mindegy az sem, hogy főleg szőnyeget vagy laminált padlót, illetve egyéb kemény burkolatot porszívózunk-e vele, hiszen a szívó- és kefefejeket is ennek megfelelően kell megválasztani.

A kompakt kis gépekben lehet tárolni a kiegészítőket, ezért is olyan közkedveltek ezek a modellek. Célszerű megismerni további jó tulajdonságaikat is: ezzel kapcsolatban a Miele honlapján lehet tájékozódni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!