mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Léghoki asztalok: ahol az igazi szórakozás kezdődik! (x)
2023-11-17 09:40 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A léghoki asztalok világát felfedezők akár órákon keresztül is képesek az önfeledt szórakozásra. Legyen szó akár baráti vagy családi összejövetelekről, a jókedv, a kellemes időtöltés garantált ezzel a játékkal!

Léghoki asztalok: kiváló választás minden alkalomra

Szeretünk társaságban lenni, időt akarunk tölteni szeretteinkkel, barátainkkal. Mégis amikor szervezünk egy-egy összejövetelt, olykor kissé görcsössé válunk, mert attól tartunk, hogy nem lesz mit csinálni, félünk, hogy unalomba fullad az egész esemény.

Ha beszerzünk egyet a Játéksport kiváló léghoki asztalai közül, akkor ettől garantáltan nem kell tartanunk! Családi események és baráti összejövetelek alkalmával biztosan mosolyt csal mindenki arcára ez a könnyen megtanulható és bármely korosztály számára élvezetes játék. Azonnal előjön mindenkiből a versenyszellem, legyen akár egy gyermekről, akár egy nagymamáról szó.

A legjobb benne, hogy nem foglal nagy helyet, így kisebb lakásokban is könnyen felállítható, és kényelmesen elfér. Sőt, vannak olyan összecsukható és könnyen szállítható darabok is, melyeket bárkihez el tudunk vinni, így bárkinél is lesz a buli, a szórakozás garantált!

Az ideális asztal és ütők kiválasztása

Ez már egy kicsit komplexebb feladat. Ha a vásárlás mellett döntünk, akkor pár dolgot át kell gondolnunk. Az alábbiakra mindenképp figyelnünk kell!

A mérete például egyenes arányosan nő a játékélménnyel. Minél nagyobb az asztal, annál nagyobb lesz a szórakozás is. Mérlegelni kell, hogy mekkora hely áll rendelkezésre, és azt is figyelembe kell venni, hogy várhatóan mennyire sűrűn fogjuk használni.

A formájukat tekintve a fő szempont az legyen, hogy hányan játszunk majd rajta. Az anyagválasztás során pedig a felhasználás módja és a pénztárcánk vastagsága lesz a döntő.

Ütők esetén a méret befolyásolja az ütések erősségét, irányát és sebességét. Több formával és súllyal találkozhatunk, mely befolyásolhatja a játékunk stílusát. Itt érdemes arra is gondolni, hogy mennyire kicsik fognak vele játszani. De a kényelmes fogásra is érdemes figyelni, főleg ha sűrűn és sokáig akarjuk használni. És természetesen az anyaghasználat, a tartósság sem mindegy.

Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet az asztali léghokiból?

Mindenki szeret nyerni. Ez az egyik mozgatórugója minden játéknak, így az asztali léghokinak is. Tökéletes játékos nincs, de természetes, hogy mindenki szeretne jobbá válni, legyőzni olyat, akit eddig nem tudott. Ehhez egyetlen út vezet: sok gyakorlás!

Minél többet vagyunk az asztal mellett, annál jobban tudjuk fejleszteni a reflexünket és a koordinációnkat. Egyúttal olyan trükköket és cseleket tudunk gyakorolni, amik elsőre még lehet, hogy esetlennek tűnnek, sokszor be sem jönnek. De idővel akár még védjegyünkké is válhatnak! Érdemes minél több ellenféllel játszani, hogy szokjuk a különböző stílusokat, megismerjük az eltérő mozdulatokat, cseleket.

A léghoki asztalok képesek hosszú távú szórakozást nyújtani mindenkinek. Így ideális választást jelentenek bárki számára.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!