mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ha feldobnád a műhelyed, szalonod: méhsejt mennyezeti világítás (x)
2023-12-06 11:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Sokan keresik azokat a lehetőségeket, amelyekkel otthonosabbá, esetleg exkluzívabbá tehetnék vállalkozásuk színhelyét.

Elsősorban a nagyobb alapterületű helyiséggel rendelkezők (autószalonok, autómosó műhelyek) számára lehet hasznos az az újdonság, amelyet most bemutatunk.

A méhsejt mennyezeti világításról van szó, amelyet a Homelux webáruház beltéri mennyezeti lámpa kategóriájában találunk meg. És hogy mit kell tudni erről az innovatív termékről? Kiderül a cikkből!

Mi az a méhsejt mennyezeti világítás?

Ez egy speciálisan kialakított, LED-es beltéri lámpa, melyből sokat egymás mellé helyezve egy olyan izgalmas felület alakítható ki, amely a méhkaptárra emlékeztet. Igazán exkluzív hatást érhetünk el ezekkel a mennyezeti lámpákkal, és ami a legfőbb: szabadon variálhatjuk, kiegészíthetjük, ha kell - igényeink szerint.

Hogyan működik a méhsejt mennyezeti világítás?

A LED fényforrás rendkívül energiatakarékos, már csak ezért is megéri lecserélni a műhelyben lévő neoncsövet vagy hagyományos izzókat. A lámpa hosszú élettartammal rendelkezik, miközben energiát is spórol nekünk. A szemhez is kíméletesebb, mint a villódzó neoncső. Egy igazán modern világításról van tehát szó!

Összeszerelése rendkívül egyszerű, és minden szükséges kellék megtalálható hozzá a Homelux webáruházban: a Sky Light méhsejt mennyezeti világítás többféle verzióban is kapható. Vannak 3300 és 6500 K-es színhőmérsékletű változatok is.

Méret tekintetében is dönthetünk, melyiket választjuk, de mint mondtuk, szabadon bővíthető, kiegészíthető, átalakítható ez a fajta mennyezeti lámpa.

Kinek javasolt ez a hatszögletű világítás?

Nagyobb terekben - szalonokban, csarnokokban, garázsokban - mutat igazán jól ez a fejlesztés, de ettől függetlenül otthonunkba és az irodánkba is felszerelhetjük. Hogy miért mondjuk ezt? Nos, ez a mennyezeti lámpa olyan atmoszférát teremt, ami nyugtatóan hathat ránk.

A 6500 K-es, illetve a 3300 K-es színhőmérséklet olyan fénybe borítja a helyiséget, amely segíti a produktivitást. A természetes hatszög forma is hozzájárul a pihentető munkavégzéshez, kellemes hangulatot teremt.

Nem mellesleg a termék IP65 védelemmel van ellátva, így nedvesebb környezetben, például autómosóban is használható. Akár a mennyezetre szereljük fel, akár felfüggesztjük, mindkét esetben megnyerő külsőt hozhatunk létre. Esztétikum és praktikum jellemzi a méhsejt mennyezeti világítást.

Mit kell tudni a rendelésről?

A Sky Light termékek (csatlakozások, fényforrások, vezetékek) egyszerűen megrendelhetők a fent említett webáruházban. A szállítás gyors, az ügyfélszolgálat pedig igen készséges, így ha van kérdésed a méhsejt mennyezeti világítással kapcsolatban, érdemes őket keresni.

A Homeluxnál minden beszerezhető, ami a modern lakberendezéshez, irodaberendezéshez kellhet, igen nagy választék van bútorokból, és az elektronikai termékek között is található nagyon sok hasznos eszköz. Nézz szét az oldalukon, ha exkluzív kialakításra törekszel!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Break

Elérés (Reach)

Emission Share (ESH%)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!