mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ismerd meg te is a pihe-puha babatextilek világát! (x)
2023-12-13 09:29 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Csodálatos érzés karjainkban tartani egy kisbabát. Annyira picik és annyira törékenyek, hogy sokan alig merik megfogni őket.

De ha egyszer valaki magához ölel egy kisdedet, az felülír minden attól való félelmet, hogy esetleg leejtheti. Ilyenkor az ember szinte elolvad, ahogy körbefonja a baba kicsi, törékeny testét.

Selymes bőrükhöz mi sem illik jobban, mint a bársonyos takarók, a lágy, álompuha textilek. A Zsumi Gyerekjáték és Bababolt saját márkás termékei pontosan ilyenek. Melegséget visznek a csöppségek köré, gyengéden és szelíden gondoskodnak róluk.

Milyen textilekre van szükségük a legkisebbeknek? Melyik a jó számukra? Milyen anyagból készüljenek? Miért van a kisbabáknak szüksége a különleges gondoskodásra? Írásunkban ezekre a kérdésekre keresünk választ.

A kényeztető ágynemű

A meleg, puha, bolyhos babaágynemű elengedhetetlen kelléke a kiságynak, mely 100% pamutból készült. A babakocsiba, a babahordozóba is tehetünk külön egy másikat, amely ugyanolyan jó minőségű. Így nem kell folyton cserélgetni, ide-oda pakolni, hordozni, hanem mindig kéznél lesz egy. Bármikor szükség lehet rá, akár melegebb évszakokban is, ha kicsit lehűl a levegő. Játszószőnyegként is alkalmazhatjuk, a kicsinek nagyon kényelmes lesz ezen a padlón is, ha ráfektetjük a szőnyegre.

Mindig szárazon!

A kitűnő nedvszívó képességű, bársonyos babatörölköző a fürdés után finoman öleli körbe a babát. Ha kapucnija is van, akkor a kis fejecskéjét is rögtön bele tudjuk óvatosan törölni. Ennek is 100% pamut legyen az alapanyaga, ha a legjobbat akarjuk gyermekünknek. Nyáron pedig kivihetjük a strandra, a tengerpartra, ahol szintén nagy hasznát vehetjük. A legjobb, ha olyan anyagú, ami gyorsan szárad, így ismét hamar igénybe vehetjük, ha újból pancsolni támadna kedvünk.

Gyönyörű fonott rácsvédő

A kiságy a picik kényelmes fekhelye, ahol biztonságban vannak, s napjaik nagy részét itt töltik. Ahogy nőnek, egyre kevesebbet, de addig is szükségük van a maximális biztonságra. Előfordulhat, hogy beütik a kis fejecskéjüket a világ, vagy csak a kiságy felfedezése közben a rácsokba. Ezek nagyon kemények, de ha beborítjuk őket egy szép és selymesen lágy, fonott rácsvédővel, akkor a bababuksik is biztonságban lesznek. Most már forgolódhatnak nyugodtan a kicsik a babaágyban, semmi nem állja útját a fejlődésüknek.

A babafészek

A babafészek olyan élményt nyújt a piciknek, mint amit az anyaméhben éreztek. Már az első napoktól használható, akár 7 hónapos korig, attól függ, milyen gyorsan nő a baba. Amíg kényelmesen elfér benne, addig bátran használhatjuk, mert biztonságérzetet nyújt neki.

Finom gondoskodás a bababőrnek

A kisbabák bőre még nagyon érzékeny, ezért óvatosan kell bánnunk vele. Ezért jó, ha minden textil, ami a bőrükkel érintkezik, 100% pamutból készül. Mindig az időjárásnak megfelelő vastagságú takarót használjunk, aminek vegyszermentes az alapanyaga. Ne legyen túl nagy, mert elveszik benne, de nagyon kicsi se, hiszen akkor nem fér bele. Gyakran mossuk ki a babatextileket, de csak kímélő mosószerrel!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!