mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bíró Gábor
Bíró Gábor
Mediabrands
Operatív igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Lezárult ’Az Év Honlapja’ pályázat
2023-12-19 10:12 [Marketinginfo.hu]

A 22. alkalommal meghirdetett 'Az Év Honlapja' pályázat december 15-én 287 beadott pályaművel lezárult.

A szakmai zsűri hamarosan összeül és értékeli a pályázatokat, illetve kiválasztja az idei év legjobbjait immáron 30 kategóriában. A pályázók december 20-ig mozgósíthatják követőtáborukat annak érdekében, hogy elnyerjék a közönségdíjat.

Az elmúlt hónapokban számos innovatív alkalmazás és lenyűgöző weboldal mutatkozott be 'Az Év Honlapja' pályázaton, lenyűgözve a szakmai zsűrit és a közönséget egyaránt. Kiemelkedő projektek és alkotások várják a döntését, vajon kik lesznek 2023 legjobbjai. Az erős mezőnynek köszönhetően azonban ez komoly szakmai kihívás és hatalmas felelősség is egyben. Az idei év pályázói között olyan weboldalak, applikációk és digitális megoldások találhatók, akik nemcsak a technológiai innovációban, hanem a design és felhasználói élmény terén is kiemelkedőek voltak.

A kategóriák közül az előző évekhez hasonlóan az E-kereskedelem (29), a Szolgáltatás (22) és a B2B weboldalak (22) a legnépszerűbbek. Emellett Az Év Applikációja (21) és a Turizmus (16) kategóriákban is szoros verseny várható. Az idei évben rekord mennyiségű nevezés érkezett az Egészségügy kategóriába (17).

Azok, akik beadták pályázatukat, nem csak egy elismert szakmai zsűri, hanem a széles közönség is értékeli. Bár a pályázat nevezési időszaka lezárult, a közönségszavazás még tart. A pályázók december 20-ig mozgósíthatják közösségüket, akik szavazataikkal támogathatják kedvenceiket!

A pályázaton való részvétel nemcsak a győzelem lehetőségét kínálta, hanem egy egyedülálló platformot is teremtett a vállalkozásoknak, ügynökségeknek, hogy bemutassák tehetségüket és innovációikat. A 30 kategória számos területen kínált lehetőséget, és mindenki megtalálhatta a saját szakterületének legmegfelelőbbet.

A korábbi nevezők megosztották tapasztalataikat, és sokan hangsúlyozták, hogy a pályázat nemcsak az elismerés és a díjak miatt fontos, hanem azért is, mert lehetőséget teremt az új ötletek megosztására és a szakmai kapcsolatok kiépítésére.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!