mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mutasd meg magad a világnak! (x)
2023-12-25 09:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az alkotó emberek leginkább hobbiként tekintenek a munkájukra, és elsősorban maguknak készítik az alkotásokat.

De mindannyiukban ott a vágy, hogy ismertté váljanak, ami egy, a személyiséget tükröző, jól működő honlappal még könnyebben bekövetkezhet.

Egy üzlet vagy szolgáltatás esetében ma már nem lehet kérdés a weboldal létrehozása, azonban egy személyes weboldal megalkotásának is számos előnye van. A digitális média, a szórakoztató és kreatív területeken dolgozó szakemberek, sőt még a hobbisták számára is hasznos lehet. És ennek már a szakértelem hiánya sem lehet az akadálya, hiszen manapság már sokféleképpen lehet weboldalt létrehozni anélkül, hogy bármit is tudnánk a weboldalfejlesztésről. Persze lényegesen egyszerűbb és célravezetőbb, ha olyanokra bízzuk, akik a weboldal készítés területén nagy tapasztalattal rendelkeznek, mint az Ideastyle. De lássuk, miért van szükség személyes weboldalra!

Hogy rád találjanak

A digitalizáció korában, amikor egy cégről vagy személyről információra van szükségünk, nagy valószínűséggel a keresőket hívjuk segítségül, így ha rendelkeznek honlappal, nyert ügyünk van, megtalálásuk könnyebb, mint gondolnánk.

A közösségimédia-jelenlét hasznos, hiszen láthatóvá tesz, ami ha célunk van az alkotásainkkal, munkánkkal, szükséges is, azonban egy személyes weboldal létrehozása a legjobb módja annak, hogy átvedd az irányítást a digitális profilod felett. Nem mindegy ugyanis, mit találni rólad az interneten, amikor egy álláspályázat, kapcsolatfelvétel vagy szabadúszó munkalehetőség miatt keresnek a nevedre. A felmérések szerint a munkáltatók jelentős részére nagyobb hatással van egy erős személyes weboldal, mint egy LinkedIn profil, mégis az álláskeresőknek csak 7%-a rendelkezik ilyennel, így ha közéjük tartozol, lenyűgözheted őket!

Mire jó egy személyes weboldal?

Egy saját honlap jó lehetőség a kreativitásod és személyiséged bemutatására, de akár egy-egy projektedet is bemutathatod rajta.

A weboldal designja sokat elárul rólad, főként, ha kreatív szakember vagy, komoly értéket képviselhet. Testreszabható, és tökéletesen alkalmas arra, hogy felépítsd vele a személyes márkádat.

Egy oldalra gyűjthető valamennyi közösségi média link, így könnyen hozzáférhetővé válik minden megjelenésed azok számára, akik téged keresnek. Személyes blogod jó lehetőség a tekintély megerősítésére, a hírlevelek pedig a régi és az új követőkkel történő kapcsolattartásra. Minél több módon teremtesz kapcsolatot a potenciális rajongókkal, annál erősebbé válik a személyes márkád.

Mutasd meg munkádat!

Fotósként, tervezőként vagy más típusú vizuális művészként tevékenykedsz? Egy portfólió-weboldal létrehozása számos előnnyel jár. Bár a különféle képmegosztó és social media platformok egyszerű módját jelentik munkád megosztásának, hiányzik belőlük a testreszabhatóság.

Hogy első legyél a keresési találatokban, töltsd fel megfelelő tartalommal, és optimalizáld a keresőmotorok számára. Elakadtál vele? Keress professzionális szakembert, aki elkészíti neked!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!