mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magyar sztárokkal és a jetivel tér vissza 2024-ben az EFOTT
2023-12-20 10:22 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Bejelentette első fellépőit a 2024-es EFOTT.

A VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif már garantáltan ott lesz a nyár legnagyobb egyetemista buliján, a Velencei-tó partján. A legnagyobb hazai sztárok mellett visszatér egy rég nem látott arc is, az EFOTT-jeti.

Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként 2024. július 10. és 14. között a nyár egyik legjobb bulijával és nappali programkínálatával várja a jelenlegi vagy egykori egyetemistákat.
A jövőre 48 éves EFOTT a karácsonyra hangolódás jegyében adventi kalendáriumban kezdte el bejelenteni a fesztivál fellépőit: az elmúlt napokban olyan hazai sztárok neve került nyilvánosságra, mint a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif. A névsor még korántsem teljes, a következő hetekben további magyar húzónevekkel jelentkezik az EFOTT.

"Nemcsak a legnagyobb magyar sztárok térnek vissza jövőre a Velencei-tó partjára, hanem egy rég látott nagy kedvenc, a jeti is, akinek különleges szerepe volt a vándorfesztivál életében: lábnyoma mutatta meg, hogy az adott évben hol lesz az EFOTT. Rövidesen kiderül, hogy idén pontosan milyen szerepben tér vissza a jeti a Velencei-tó partján immár megállapodott fesztivál életébe" - mondja Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

A fesztivál az elmúlt években a közösségteremtés egyik fontos helyszínévé vált az egyetemisták számára. Az EFOTT tulajdonosi jogait gyakorló HÖOK célja, hogy minden egyetemista forduljon meg legalább egyszer felsőoktatási tanulmányai során az EFOTT-on. A fesztiválon egyre fontosabb a nappali programok szerepe: az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban idén rekordszámú, közel 20 felsőoktatási intézmény és programlehetőség várta az érdeklődőket. A felsőoktatási intézmények, a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői mind-mind megtalálhatók az EFOTT egyetemi kampuszán.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!