mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szerezz be labdamedencét gyermekednek! (x)
2024-01-16 09:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Játszómedencének is szokás nevezni, amely nem a klasszikus vízzel teli medence, hanem egy puha "szivacsfallal" körülvett medence, melyet labdákkal tölthetünk meg, hogy önfeledt pillanatokat szerezzünk gyermekünknek.

Olvass tovább, hogy még többet megtudhass erről!

Felszabadult játék biztonságosan

A játszómedencét nemcsak labdákkal, hanem akár lufikkal is megtölthetjük, s így máris ünnepélyesebb hangulatot varázsolhatunk. Persze a lufik esetében számolnunk kell a kipukkadás lehetőségével, ami megijesztheti a kicsit, így talán a labda ideálisabb választás. Kiváltképp igaz ez a Berry Baby labdamedencéinek kínálatából elérhető típusokra, innen természetesen a "vázat", azaz a medencét is beszerezhetjük.

Ezek a termékek prémiumminőségű bútorszövetből és kiváló alapanyagokból készülnek, így bármilyen stílusú gyerekszobába könnyedén beilleszthetők. Legfőbb előnyük, hogy a huzat levehető és mosható, tehát a tisztán tartásuk is pofonegyszerű. Különböző mintás kivitelek is elérhetők, ott van például a "sweet bunny" nyuszis kivitel, a "forest" erdei állatos, de beszerezhetünk "football" mintásat is. Semlegesek, kifejezetten lányos, illetve fiús változatok is fellelhetők a széles palettán.

A medencéhez való labdák is többféle színben érhetők el, ha tehát szeretnénk meglepni gyermekünket egy igazán különleges dologgal, akkor ennél aligha találhatunk jobbat.

Melyek a játszómedencék előnyei?

Biztonságosan alkalmazhatók, a kicsi felszabadultan játszhat anélkül, hogy azon aggódnánk, hogy valamilyen sérülés éri. Remek alkalmat teremt arra, hogy megélje az önfeledt gyermeki örömöt. A színes labdák tengerében bátran "úszkálhat", így azoknak is lehetőséget ad a szórakozásra, akik nem kedvelik a vizet. Nem mellesleg nagyon jól mutat bármelyik gyerekszobában, hiszen dekoratív, csodaszép mintás változatokban is elérhető. Egy bármikor igénybe vehető "játék", amelyet akármikor bevethetünk, s a labdákat olykor lufikra is cserélhetjük, ha például szülinapozás van napirenden.

Érvek a labdamedence mellett

Nagyszerű szórakozási lehetőséget kínál, melyik gyerek ne imádná az efféle elfoglaltságot? Időnként még mi felnőttek is szívesen belefeküdnénk egy színes gömbökkel teli medencébe, nem igaz?

Sokoldalúan használható: labdázáshoz, bújócskázáshoz, sőt, a segítségével remekül levezethetők a felgyűlt energiák, feszültségek is. A kicsik nagyon kreatívak, így akár saját játékokat is kitalálhatnak, melyhez kiváló alapot jelenthet a "száraz medence".

Külön előny, hogy egy mozgás- és készségfejlesztő játékról van szó, hiszen általa javulhat a pici egyensúlyérzéke, a koordinációs képessége, ugyanakkor a képzelőereje is fejlődik. Egy biztos, még a járni alig tudó, kis totyogók is nagy örömüket lelhetik benne, hiszen könnyen elérhetik, s máris bevetődhetnek a színes labdák közé.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!