mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Grillezzünk egész évben elektromos grillsütővel! (x)
2024-01-24 09:08 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ha a családunk szereti a grillezett ételeket, és a grillezés öröméről a téli hónapokban sem szeretnénk lemondani, akkor az elektromos grill lesz az ideális választás a számunkra.

Ezzel ugyanis egész évben el tudjuk készíteni a kedvenc ételünket, és bármikor tudunk vidám hangulatú grillpartikat tartani.

Elektromos kontra hagyományos grill

Bár a hagyományos grillsütőknek is megvan a maga varázsa, a BonAir.hu Steba elektromos asztali grillsütői sok előnnyel rendelkeznek velük szemben. Az elektromos készüléket nemcsak kültéren tudjuk használni, hanem beltéren is, így nincs akadálya annak, hogy a téli hónapokban is grillezett ételeket készítsünk.

Használatukhoz nincs szükség faszénre, és nem termelnek füstöt sem. Nem kell tüzet gyújtani, vagy gázpalackokkal bíbelődni. A konyhai használat teljesen biztonságos, csupán a forró felülettel kell óvatosan bánnunk.

A Steba elektromos grillkészülék előnyös tulajdonságai

A készülék az elektromos hálózathoz csatlakoztatás és bekapcsolás után gyorsan felmelegszik, így szinte azonnal meg tudjuk kezdeni a sütést. A sütési hőmérséklet könnyen szabályozható, akár sütés közben is alacsonyabb hőfokra tudjuk venni, ha arra van szükség. Így precíz sütést tesz lehetővé.

Beltéren használva is biztonságos, hiszen nincs nyílt láng, nem bocsát ki semmiféle égésterméket.

A Steba elektromos grill könnyen tisztítható, hiszen olyan sütőfelülettel látják el, amire kevésbé ég rá az étel. A használat után a sütőfelületet papírtörlővel vagy puha ronggyal letöröljük, alaposan leöblítjük, és szárazra törölve tesszük el.

Készítsünk egészséges ételeket egész évben!

A grillezett húsok és zöldségek nemcsak ízletes ételek, hanem egészségesek is, hiszen kevés olaj felhasználásával készülnek. A húsféléket az elektromos grill esetében is célszerű 1-2 nappal hamarabb páclébe tenni, mivel az előre bepácolt hús rostjai a páclé által puhábbak lesznek, és hamarabb megsülnek.

A jól elkészített grillezett hús külseje ropogós, belseje pedig szaftosan puha. Ehhez arra is kell ügyelni, hogy se túl vékonyra, se túl vastagra ne vágjuk a hússzeleteket. Fontos, hogy a sózás csak a grillezés előtt történjen.

A zöldségeknek néhány óra is elegendő a páclében, és máris grillezhetjük őket. A grillezett cukkini, krumpli, gomba egyszerűen és ízletesen elkészíthető, a keményebb zöldségféléket, mint a brokkolit, karfiolt, érdemes félig megfőzni, vagy megpárolni, mielőtt a sütőre tennénk.

A jellegzetes füstíz sem maradhat el

Ha a hagyományos grillel készült ételek jellegzetes füstös ízét hiányoljuk, a Steba füstölő használatával már ezt is meg tudjuk valósítani. Az elemmel működő füstölőbe facsipsz kerül, s annak a füstjét tudja egy csövön keresztül a grill ételre irányítani. Az elektromos grillezőt a lakásban éppúgy használhatjuk, mint a kertben. A kültéri használat során sem igényel semmiféle előkészületet, csak az elektromos áramot kell biztosítanunk a működéséhez.

Az asztali elektromos grillberendezés tehát időjárástól függetlenül bármely évszakban használható, praktikus eszköz a háztartásban.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!