mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Musicalbemutató és családi programok a fővárosi állatkertben
2024-02-01 09:12 [MTI + Mediainfo.hu]

Sokszínű programkínálattal várja a nagyközönséget februárban az Állatkert: a hétvégén családi programok lesznek, február második hétvégéjén a Vadak ura családi musicalt mutatják be a Biodómban.

A Fővárosi Állat- és Növénykert csütörtöki közleménye szerint a február 24-ig látogatható Sárkány Éve Lampion Fesztivál keretében szombaton és vasárnap 17-től 21 óráig családi hétvégével várják az érdeklődőket: gólyalábasokkal, arcfestéssel, valamint a sárkányos tematikához kapcsolódó kreatív kézműveskedéssel.

Február 10-én és 11-én a Vadak ura - The Covenant című családi musicalt mutatják be a Biodóm aulájában, látogatóközpontjában. Mindkét nap két-két előadásra kerül sor. A főbb szerepekben többek között Pesák Ádám, Békefi Viktória, Fésűs Nelly, valamint Makrai Pál lesz látható.

Mint írták, a látogatók új állatokkal is megismerkedhetnek, például a matakóval, a nemrég született háromöves tatuval, aki az Állatkert közösségi média felületein meghirdetett névadó ötletbörze nyomán a Don Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo nevet kapta - olvasható a közleményben.

Néhány napja látható már az Állatkert nemrégiben érkezett új szibériai tigrise, Agnes is, aki egy csehországi társintézményből került Budapestre. A fiatal, két és féléves nőstény mellé az Állatkert tervei szerint hamarosan egy hím is érkezik majd.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!