mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bíró Gábor
Bíró Gábor
Mediabrands
Operatív igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!
2024-02-07 22:29 [Marketinginfo.hu]

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, 'Az Év Honlapja' pályázatot.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon" lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

'Az Év Honlapja' pályázat ünnepélyes díjátadójára 2024. február 7-én a Magyar Marketing Szövetség által szervezett MARKETING TRENDFORUM szakmai konferencia keretében került sor az ETELE Cinema-ban.

Varga István László, a pályázat alapítója, valamint Bonyhádi Gábor, a zsűri elnöke ünnepélyes keretek között hirdették ki a 2023. év nyerteseit. A meghívott vendégek és az örömteli nyertesek a díjátadót követő állófogadáson ünnepelhették meg az elmúlt év sikereit.

"A Digitális Transzformáció és vele a mesterséges intelligencia vállalati kultúrába való berobbanása temérdek új lehetőséget nyújt majd számunkra, hogy közelebb kerülhessünk a célközönségünkhöz és egyedülálló módon kapcsolódhassunk hozzájuk. A legújabb mesterséges intelligencia alapú technológiai fejlesztések nemcsak újraformálják a versenypiacot, hanem megváltoztatják a fogyasztók viselkedését is, új kihívások elé állítva a vállalatokat." - mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

A pályázatra a legtöbb nevezés az E-kereskedelem (30), a Szolgáltatás (22), a B2B weboldalak (22), illetve Az Év Applikációja (21) kategóriába érkezett. Emellett számos kiváló megoldás született például Turizmus, Egészségügy, valamint Márkasite kategóriában is.

Idén két újdonsággal bővítettük a kategóriák sorát: az ,,Ingatlan" és az ,,AI alapú marketing megoldások". Az ingatlanok digitális átalakulása egyre inkább meghatározza életünk mindennapjait. Az új ,,Ingatlan" kategória lehetőséget teremt a honlapoknak és alkalmazásoknak, hogy bemutassák az ingatlanpiac új irányvonalait és technológiai fejlesztéseit. Továbbá megmutassák, milyen innovatív megoldások léteznek az ingatlankeresés és -értékesítés területén. Az AI pedig már most is forradalmasítja a marketinget. A mesterséges intelligencia segítségével személyre szabott tartalmakat hozhatunk létre, nyomon követhetjük a felhasználói viselkedést, és optimalizálhatjuk a kampányokat. Ezeknek az újításoknak köszönhetően már 30 kategóriában volt lehetőség nevezni, ezáltal mindenki megtalálhatta a hozzá illő területet és célcsoportot, eszerint pedig a saját versenytársaival mérettethette meg magát.

2023-ban 'Az Év Honlapja' díjat nyert a Balatoni Hajózási Zrt., a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ, a Deadline Agency, az Úri cipő - kaptafa és Villány a BOR VÁROSA honlapja.

Továbbá az Óbuda Group, a CryptoScan, a FutureSmile, a mateking.hu és a Coloron webshop, valamint Kassai Lajos webáruháza, a Kalandauto.hu, a MONTEEN, a Nívó, a Virágbéke és az OTP Otthon Lakásökoszisztéma.

A zsűri a legjobbak közé sorolta a Tippmixprot, a Cipősdoboz Akciót, a Flexi Fórumot, a Billingot és a Veszprémi állatkert weboldalát.

Idén a BudapestGO, a digitális útitárs nyerte 'Az Év applikációja' díjat.

'Az Év Technológiai Megoldása' a SimpleBusiness, a vállalkozók jobb keze: bankkártyaelfogadás telefonnal.

A Salonic MobilApp landing oldal pedig 'Az Év Kreatív Megoldása' lett.

Az estről díjjal térhetett haza még a Diverzum - diákkedvezmények, a Semmelweis HELP, a Nutriversum, a Yettel.hu, illetve a Spirit Hotel Thermal Spa*****. Valamint a Rossmann Online Drogéria, a Fajszi Paprika Manufaktúra, a KÉSZ Csoport és a Gazdasági Versenyhivatal Online Árfigyelő rendszere is.

'Az Év Honlapja Abszolút díj' győztese az "Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon" pályázat. A projekt a babarci kora avar temetőt interaktív módon mutatja be. A társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület dinamikus és interaktív tartalmat nyújt, ami könnyedén szólítja meg a mai fiatalokat, így az oktatás területén kiválóan használható. Az alkalmazás egyedülálló megközelítése az oktatásban és a kulturális örökség bemutatásában példaértékű, és tökéletesen megtestesíti a modern kor oktatási igényeit.

A Közönségdíjat több mint 6300 szavazattal a Magyar Szervátültetettek Szövetségének applikációja a Millió lépés nyerte. Céljuk az aktív életre ösztönzés és, hogy növeljék a szervátültetés ismertségét. Gratulálunk a díjhoz, amely méltó elismerése a kiváló munkának az egészségtudatosság terén.

Az Internetes Kultúra Fővárosa vándordíjat idén Debrecen város tudhatja magáénak!


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!