mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kihívások az agráriparban - speciális fertőtlenítési módszerek (x)
2024-02-12 09:36 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A mezőgazdaságban, agráriparban minden folyamatnak megvan a szerepe, azonban az is igaz, hogy számos veszélyforrást el kell hárítani.

A biztonságos munkakörülmények, az egészséges produktumok, valamint az állattartás higiéniai előírásai ugyanolyan lényegesek.

Az UV-C besugárzás ma már a legtöbb esetben segít, így a cikkben most néhány speciális termékkel találkozhat. Gazdaként vagy tulajdonosként sem kell aggódnia a megfelelő higiénia miatt! A Hollandimpex germicidkészülékei segítségére lehetnek! Amennyiben kérdései vannak a témában, kérdezze bátran a szakembereket!

Az agráripar kihívásai

Az agráripar talán jelentős hozamot ígér, azonban ennek a területnek is megvannak a maga kockázatai. A gombák, vírusok és kórokozók nagy pusztítást okozhatnak a gazdáknak. Emiatt folyamatosan fertőtleníteni kell az állatok óljait, ketreceit nemcsak a megjelenő betegségek után, de az állatállomány-csere esetén is. Ez még ráadásul nem minden, hiszen a penészgomba elleni küzdelem sem könnyű. Például a szalmonella elleni kezelést is el kell végezni.

Szerencsére ma már ezen a területen is bevethető az UV-C sugárzás, amelynek köszönhetően kiküszöbölhetőek a hasonló problémák és csökkenthetőek az aggodalmak.

A germicidlámpák használati előnyei

A germicidlámpák segítenek elbánni vírusokkal, baktériumokkal, a gombával, de még az olyan légtérben szálló mikrobákkal is, amelyeket csak ilyen sugárzással lehet megsemmisíteni.

Az UV-C lámpák segítenek környezettudatosan gazdálkodni, hiszen nem tartalmaznak vegyszert, nincs melléktermékük, és túladagolni sem lehet azokat. Alkalmazásuk is igen sokféleképpen történhet. A felület-, lég- és víztisztítás területén egyaránt hatékonyak, de ma már a lakossági felhasználástól kezdve az egészségügyön át egészen a gyártóüzemekig minden esetben jól alkalmazhatóak.

Légfertőtlenítési módszerek

Ha központi légkezelő rendszerrel büszkélkedik, akkor nem szabad figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy a befújt levegő csírátlanítására is szükség lehet. A légtérben sajnos olyan kórokozók keringenek, amelyek veszélyesek lehetnek az emberekre és az állatokra nézve egyaránt. Ebben az esetben bevethető például az UV4AIR termékcsalád, amely a légcsatornában keresztülhaladó levegő kezelésében segédkezik.

A folyamatos csíramentes levegő áramlása tehát létfontosságú, mind minőségi, mind egészségügyi szempontból. A légtér tisztán tartása éppen olyan lényeges, mint a felületek fertőtlenítése!

A germicidtermékek között ráadásul olyan darabokkal is találkozhat, amelyeket otthonában is alkalmazhat, így az élet minden területén megteremtheti a biztonságos környezetet!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!