mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Élvezd a szezont hosszabban komplett, fedhető medencével! (x)
2024-03-13 09:32 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A forró nyári napokon jól esik egy hidegebb vizű medencében csobbanni.

Azonban borongós időben kevésbé élvezzük a friss vizet, és hiába van a kertünkben bármikor rendelkezésre álló saját strandunk, nem jut eszünkbe fürdeni.

A tartósan használaton kívüli medencék szomorú látványt nyújtanak, előbb-utóbb a víz is eltűnik belőlük, hiszen a karbantartással sem szívesen foglalkozunk, ha nincs miért, és a szebb napokat látott, olyannyira vágyott és sok pénzbe kerülő fürdőhely az enyészeté lesz.

De nem kell, hogy így legyen, lásd el professzionális medencefedéssel, ami a legtöbb gondot megoldja! Mit nyújtanak, milyen előnyöket kínálnak a polikarbonát medencetetők? Mutatjuk a legfontosabbakat, de ha minden részletre kíváncsi vagy, ajánljuk figyelmedbe a Poliking blogot!

Saját medence a kertben

A nyár közeledtével időszerűvé válik a medence telepítésének kérdése, és első körben az a nagy kérdés, milyen típus mellett döntsünk. Ki ne vágyna egy, a filmekben gyakran látott gyönyörű luxus medencére, ezt azonban kevesen engedhetik meg maguknak.

Ráadásul a hazai éghajlaton fedés nélkül nem is ugyanazt nyújtja. Az ideiglenes puha vagy merev falú medencék jók lehetnek, amíg kicsik a gyerekek, de felnőttek számára nem igazán megfelelőek, sem úszni nem lehet bennük, sem úgy használni, mint a földbe süllyesztett változatokat. Ha a víz megszállottja vagy, érdemes elgondolkodni a telepítésén, és beruházni rá.

Ne kövesd el azt a hibát, amit előtted már sokan, és ha összejön a pénz egy saját kültéri medencére, professzionális fedéssel rendeld meg! Hidd el, megéri a többletköltséget, ugyanis számos előnyt realizálhatsz vele.

Saját strand egész nyáron

Egy saját medence nagyszerű kikapcsolódást kínál, és bármikor támad kedved fürdeni, úszni, megteheted, hiszen nincs záróra, nem kell messzire utazni, helyben van minden, ami a meleg napokon a boldogságodhoz kell. Persze nem szabad megfeledkezni arról, hogy ahhoz, hogy egészséges legyen, a vizet rendszeresen kezelni kell. Megkönnyítheted azonban a dolgodat, ha polikarbonát medencefedést alkalmazol, ugyanis
 
  • Felmelegíti a vizet, és megszünteti az éjszakai párolgást, ezáltal a fürdési szezon akár 2-3 hónappal is kitolható.
  • Megakadályozza az algásodást.
  • Nem lesz szükség a medence téliesítésére.
  • Kevesebb vegyszert igényel, ami olcsóbbá és egyszerűbbé teszi a karbantartást.
  • Kiszűri a szennyeződések 95%-át, így kevesebb időt kell szánni a szennyeződések lehalászására.
  • Biztonságot nyújt a véletlen vízbe esések ellen.


És arra is számíthatsz, hogy a barátok gyakrabban látogatnak meg, hiszen ki ne szeretné élvezni a saját strand valamennyi előnyét!

Válassz igényeidnek megfelelően!

Különféle típusú, formában, magasságban és kialakításban eltérő fedések közül választhatsz, így megtalálhatod a számodra legjobb megoldást. Modern, minimalista környezetbe a szögletes, alacsony tetők illenek, ha pedig a környezet stílusa és adottságai megengedik, íves és a fürdést zárt állapotban is lehetővé tevő középmagas és magas változatok jelentenek jó megoldást.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!