mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kandikó József
Dr. Kandikó József
Edutus Főiskola
Főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Maradandó élmény – kikapcsolódás 2024-ben (x)
2024-03-18 09:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A magyarországi wellness-szállodák gyakran kínálnak különféle akciós csomagokat.

A wellness-szállodák különféle akciós csomagokkal kedvező kikapcsolódási lehetőségeket tesznek elérhetővé az erre vágyó utazóközönség számára, melynek köszönhetően kedvező áron élvezhetik a wellness-szolgáltatásokat és a szállodában töltött időt.

Pihentető wellness hétvége

A Hotel Karos Spa Zalakaros akciói mindig tartalmazzák például a wellness-szolgáltatások széles választékát, természetesen a szállást is, az akcióban meghatározott típusú szobában, persze ingyenes Wi-Fi használattal. Opcionálisan az ajánlat tartalmazhat vacsorát is.

Sok szállodában elérhetőek kényeztető csomagok, amelyek magukba foglalhatnak masszázst, spa kezeléseket, egyéb relaxációt segítő szolgáltatásokat, esetleg különleges menüsorokat is.

Utazás kettesben vagy családdal

A romantikus csomagok kifejezetten a párokat célozzák, ehhez illeszkedő tartalommal. Tartalmazhatnak gyertyafényes vacsorát lágy zeneszó mellett, különböző kényeztető wellness-szolgáltatásokat, kozmetikai kezeléseket, szobaszervízt.

Készülnek ajánlatok természetesen kifejezetten családosoknak is, amelyek gondolnak mind a felnőttek, mind a gyermekek igényeire. Ebben benne lehet a gyermekfelügyelet szakképzett animátorok bevonásával, szervezett sport- és kreatív foglalkozásokkal a kicsik számára, illetve a rendelkezésre álló infrastruktúrának megfelelően tartalmazhat gyermekbarát wellnessrészleg-használatot is. A szobák, lakosztályok kialakítása is alkalmazkodik az érkező vendégek számához és viszonyaihoz.

Utazás speciális alkalmakkor

A legtöbb szálláshely készül speciális ajánlatokkal ünnepekhez és egyéb fix szabadnapokhoz kapcsolódóan is kedvező árakkal és adott esetben tematikus programokkal.

Érdemes figyelemmel követni az ajánlatokat, és időben lecsapni rájuk, ha Ön is szeretne egyedül, a párjával vagy a családjával remek körülmények között kikapcsolódni akár karácsonykor, húsvétkor, pünkösdkor vagy az év más jeles napjain.

Érdemes az ajánlatokat mindig alaposan áttanulmányozni, hiszen mint tudjuk, az ördög a részletekben lakik, tanulmányozza a kiválasztott szálloda honlapját, nézze meg a kommenteket a közösségi profilján, illetve a nagyobb szállásfoglaló oldalakon, hogy semmiképpen se kelljen csalódnia.

Az akciókkal élhet nemcsak saját maga, de szerettei számára is, hiszen az élmény a legnagyobb ajándék, és egy utazási utalvány kellő rugalmasságot is biztosít ahhoz, hogy a megajándékozott a számára legalkalmasabb időpontban éljen az ajándék kínálta lehetőséggel.

Természetesen a legjobb az, ha megtalálja azt a szálláshelyet, ahová szívesen visszajár akár évente többször is, ennek köszönhetően kitapasztalhatja az akciós politikát, illetve a hírlevélre feliratkozva elsőként értesülhet azokról és élhet velük, így bizonyára sosem marad le a legjobb élményekről.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!