mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Praktikus tárolás és optimális helykihasználás a fürdőszobában (x)
2024-03-18 11:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A fürdőszoba berendezése egyáltalán nem könnyű feladat.

Alaposan át kell gondolnunk, hogy mi hova kerül, illetve a bútorokat is megfontoltan kell kiválasztanunk, ha nem szeretnénk túlzsúfolt hatást elérni, vagy kényelmetlenül érezni magunk a saját fürdőszobánkban.

A Global Viva Market álló fürdőszobaszekrényei rendkívül praktikus darabok, melyek optimális elosztással rendelkeznek, így bőven kínálnak pakolási területet. Az esztétikus megjelenésnek köszönhetően pedig a fürdőszoba ékévé válhatnak ezek a bútorok.

Kis méretű fürdőszobába tökéletes választás

A kicsi alapterületű fürdőszobák legtöbbször komoly fejtörést okoznak a lakástulajdonosnak. Elvégre nem könnyű úgy berendezni a helyiséget, hogy mindennek meglegyen a maga helye, és az összhatás ne legyen túl zsúfolt. Az olyan bútorok, melyek szűk alapterületűek, ellenben magasak, sokkal jobb választásnak bizonyulnak a helykihasználást tekintve. Ráadásul optikailag is jobban mutatnak, mivel nem nyomják össze a teret.

A méretek rendkívül fontosak

Egy kicsi fürdőszobát is be lehet rendezni szépen és helyes elrendezéssel, csak át kell gondolni, hogy mi hova kerül. Hiába szeretünk bele egy nagy méretű szekrénybe, ha az elfoglalja a fél fürdőszobát, akkor nem járunk jól vele. Eleinte talán tetszeni fog, de hamar rá fogunk döbbenni, hogy mennyi bosszúságot okoz a bútor.

Ha helyszűkével küzdünk, akkor nem árt mérőszalagot ragadni, és annak segítségével megtervezni, hogy mi hova kerüljön. A fürdőszoba az a helyiség, ahol elengedhetetlen, hogy elegendő tárolóhely álljon rendelkezésre. A különféle kozmetikumokat, fésűket, tisztálkodószereket, hajszárítót és egyebeket el kell helyezni valahol. Nagyobb családok esetében, főleg ha több nő is van a háztartásban, akkor különösen fontos, hogy egy optimális elrendezésű szekrény kerüljön a helyiségbe.

Stílusos megjelenés mérettől függően

Téves elgondolás, hogy csak a hatalmas fürdőszobák nézhetnek ki jól. Nagyon sok lehetőség rejlik a kicsi fürdőkben is, persze alapos tervezést igényel. Ha nem sok hely áll rendelkezésre, akkor nem egymás mellett álló bútorokban kell gondolkodni, hanem magas, álló típusokban, hiszen a falak, magasabb részek rendszerint kihasználatlanok maradnak.

A Global Viva Market kínálatában kapható álló fürdőszobaszekrények egytől egyig igazán szép megjelenéssel rendelkeznek. A gyártók nem csupán a funkcionalitást, hanem az esztétikát is szem előtt tartják. Ennek köszönhetően a bútor hamar a helyiség éke lehet. Némely típusok szennyestartóval is rendelkeznek, így külön tárolóra sincs szükség, amelyben a használt, szennyes ruhákat tartanánk. Ezzel további helyet spórolhatunk meg, ráadásul a ruhatárolás is esztétikus, rejtett módon valósulhat meg.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!