mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Miért hasznos az elektromos vízmelegítő a lakásban? (x)
2024-04-16 11:19 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ha szeretnénk egyfajta extra biztonságot afelől, hogy sosem maradunk megfelelő mennyiségű meleg víz nélkül, akkor jó ötlet, ha elgondolkodunk az elektromos vízmelegítő vásárlásán és telepítésén.

Meleg víz nélkül bajban lennénk!

Manapság hozzászoktunk ahhoz, hogy a legtöbb dolog egyértelműen és folyamatosan a rendelkezésünkre áll, emiatt sokszor csak akkor látjuk azt, hogy ez mégsem teljesen így van, ha aktuálisan szembesülünk a hiányával. Például ha valamilyen okból kifolyólag átmenetileg vagy időszakosan nélkülöznünk kell a meleg vizet, azonnal látni fogjuk, hogy milyen nagy szerepe van a háztartásunkban. Egy minőségi Electrolux vízmelegítővel azonban megszüntethetjük a kiszolgáltatottságunkat.

Miért hasznos az elektromos vízmelegítő?

Akkor is tudunk vele meleg vizet csinálni, amikor egyébként nincs hálózati meleg víz vagy fűtés bevezetve a lakásba, ezért más megoldásokat keresünk a kényelem biztosításához. Meleg víz nélkül nem lehet higiénikusan kezet mosni, tisztálkodni, de még a főzéshez is előnyös, ha rendelkezésre áll. Mindezt képes biztosítani a vízmelegítő a háztartásunkban élők számára. Egyszerűen előállíthatjuk vele a meleg vizet, mindig a szükséges mennyiségben.

Nem marad senki meleg víz nélkül

Nagyobb családokban, illetve akár ott is, ahol egy családtag előszeretettel élvezi hosszan a forró fürdőt, problémát okozhat, hogy kifogy a meleg víz, s emiatt akár az is előfordulhat, hogy nem jut mindenkinek elegendő a zuhanyzáshoz vagy a fürdőzéshez. Ezt a kellemetlen helyzetet is orvosolhatjuk az elektromos vízmelegítőnek köszönhetően.

Takarékos megoldás

A vízmelegítő az adott készülék paramétereitől függően nagyobb mennyiségű vizet képes folyamatosan magában tárolni, de ezt nem melegíti megállás nélkül, hanem csak akkor, ha egy bizonyos szint alá csökken a víz hőmérséklete. Így energiatakarékosan, de mindig képes a meleg vizet biztosítani.

Mindenki megtalálhatja a számára ideális modellt

Attól függően, hogy milyen igényeink vannak, többféle méretű berendezés közül válogathatunk. Akár az összes szükséges meleg víz előállítására is képes, így a lakásban élők számára elegendő meleg vizet tudunk nyújtani vele minden olyan feladathoz, amelyhez ezt szeretnénk használni. De ha csak egy mosogatóhoz vagy mosdóhoz szeretnénk vele a meleg vizet biztosítani, akkor a kisebb készülékek is elegendőek lehetnek.

Az Electrolux vízmelegítői extra funkciókkal rendelkeznek

A fentiekből is látható, hogy miért is hasznos készülék egy elektromos vízmelegítő. Az Electrolux modelljei azonban képesek még többet kínálni nekünk, olyan funkciókkal, mint a SMART MEMORY technológia, amely révén gyakorlatilag memorizálja a berendezés azt, hogy mikor milyen melegvíz-igényünk van egy adott nap folyamán, és ehhez alkalmazkodva még inkább energiahatékonnyá válik a működés.

A Bacteria Stop technológiának köszönhetően a berendezésben lévő vízben nem tudnak elszaporodni a káros mikroorganizmusok, és karbantartás szempontjából is a legjobb modellek között vannak.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!