mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Brindza Gábor
Brindza Gábor
Madhouse
Termékfejlesztési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A sikeres fogyókúra útmutatója: avagy technikai eszközök a sikerért (x)
2024-04-18 09:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mielőtt a különböző diéták bűvöletébe kerülnél, egy dolgot tarts szem előtt: a siker a célkitűzéseken és azok határozott követésén múlik.

Ma már nagyon sok olyan technikai eszköz létezik, ami megkönnyítheti utadat a kívánt testsúly eléréséhez.

Az első lépések

A fogyókúra első és legfontosabb szabálya, hogy határozz meg egy pontos célt. De ne csak mondj egy nagy számot, és sírj, hogy annyit Te úgy sem fogsz leadni! Írj fel inkább egy elérhetőnek tűnő kilogrammot, és ezzel kezdj neki a nagy vállalkozásnak. A több kisebb siker pedig végül elvezet majd a valódi eredményhez.

Ebben nagyon sokat segíthet neked az iHealth és Viatom okosmérlege, ami nem csak egy egyszerű testsúlymérő eszköz, hiszen képes kiértékelni a testsúlyodon túl, a zsír-víz arányát vagy az izomtömeget is a szervezetedben. Méri a kalóriaszükségletet és a csonttömeget, valamint számon tartja az eddig elért súlycsökkenést. Emellett külön is kiszámolja a hasi, zsigeri eredetű zsírokat. Sőt, még olyat is tud, hogy meghatározza az ideális testsúlytartományod, vagyis megmutatja a BMI-indexed.

A teljesítményed monitorozásával és a valós visszajelzéseivel olyan, mintha mindennap egy személyi edző állna melletted.

Aktivitásmérés, hogy a mozgás is meghozza az eredményt

A mozgás és aktivitás mérésével könnyebben tarthatod számon a napi kalóriabevitelt és felhasználást. Ezek a Smartmedical aktivitásmérők olyan eszközök, amelyeken nem csak a lépéseket tudod számon tartani, hanem a tényleges pulzusszámot is, tehát nem csak egy megközelítő értéket kapsz majd. Így pontosan tudod majd, mennyi mozgásra van szükséged egy nap a kívánt súly eléréshez.

A beépített pulzusmérő emellett még a szívedre is vigyáz, hiszen kiszűri azokat az egészségügyi problémákat, amiket talán csak sokkal később vennél észre.

Az elején csak óvatosan!

Ha elkezded a fogyókúrát és vele a testmozgást, akkor csak apró lépésekben haladj. Ne kezdj el egyből súlyos kilókkal edzeni, mert az hamar megbosszulja magát, és sérülés lehet a vége. A könnyű séta vagy a heti pár alkalmas rövid torna bőven elég. Nem veszi majd el a kedved és hosszú távon sokat segít majd.

Ha viszont már megtörtént a baj, akkor regenerálódhatsz a Safe laserrel. Ez egy innovatív magyar találmány, ami bátran használhatsz izomfájdalmak, gyulladások és biostimuláció esetén.

A lágylézer készülék nem egy csodafegyver és nem valami furcsa, ismeretlen elven működő gép. Eredmények és kutatások sora igazolja a hasznosságát. Talán a római Ferenc pápa kezelésének híre az, ami ebben a tekintetben, leginkább bejárta a világot.

A fogyókúra tehát nagy kihívás, mi nem hitegetünk azzal, hogy egyszerű lesz. De ez még nem ok arra, hogy ne kezdj bele! Hiszen az egészségünk az egyik legnagyobb kincsünk az életben. Ne add fel már most, inkább találd meg a megfelelő útitársakat a célodhoz.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!