mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egyedi ajándékötletek születésnapra (x)
2024-05-14 12:45 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Nem tudod, hogy mit ajándékozz a szerettednek születésnapjára? Nyugalom, nem vagy vele egyedül!

Sokunknak okozott már fejtörést, hogy mivel is lepjük meg egy, a számunkra kedves személyt a születésnapja alkalmából.

Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünkben segítségképpen hozunk néhány szuper ötletet, amelyekből ihletet tudsz majd meríteni.

Egyedi fényképes holdlámpa

Egy, a Namely.hu kínálatában kapható egyedi fényképes hold lámpa páratlan meglepetésként szolgálhat a szeretteid számára. Hogy miért? Mindig emlékeztetni fogja őket a legszebb, a legviccesebb, a legromantikusabb vagy a legkedvesebb közös pillanatotokra.

Mindemellett pedig még a lámpa a kellemes fényével és az opcionálisan változtatható színeivel, meghitten bevilágítja maga körül a teret, ezáltal igazán szuper hangulatot varázsolva.

A rendelési folyamat rendkívül egyszerű: neked csupán annyi a dolgod, hogy feltöltesz a Namely.hu oldalára egy jó minőségű, lehetőleg közeli képet, kiválasztod a rendelkezésre álló méretek közül az ideálisat, illetve a LED-világítás típusát.

Abban az esetben pedig, hogy ha szeretnél valamilyen feliratot is látni a lámpán, akkor az opcionálisan választható felirat mezőbe leírod azt a szöveget, amit szeretnél majd a lámpán látni. Próbálj meg minél alaposabb lenni, mivel a webáruház az elírásokért nem vállal felelősséget!

Fényképes lámpa

A fényképes lámpa valamivel hagyományosabb választást jelent a holdlámpánál. A legyártása lényegében úgy zajlik, hogy az általad feltöltött négy képet, környezetbarát műanyagból (PLA+) 3D-s formátumban kinyomtatják, és elhelyezik a lámpabúrában, amelyből így csupán egy fehér dombornyomat látszik.

Amennyiben viszont felkapcsolásra kerül a lámpa, akkor a benne lévő 5 W-os, melegfehér színhőmérsékletű LED-izzó hátulról megvilágítja őket, és a szürkeárnyalatos fényképek láthatóvá válnak.

Gravírozható ékszerek

Bár egy lámpa minden otthonban jól jön, de ha tudod, hogy a megajándékozni kívánt szeretted jobban lázba jön egy egyedi ékszertől, akkor javasoljuk, hogy válaszd a fentebb már említett webáruház gravírozható ékszereit!

Örökíts meg rajtuk egy olyan nevet, dátumot vagy egy szót, amely felidézi benne az együtt töltött pillanatokat, vagy valamilyen jelentőséggel bír számára!

Neves ékszerek

A Namely.hu 935 ezüst név ékszerei mellett sem mehetünk el szó nélkül, amelyek jóval magasabb ezüsttartalommal büszkélkednek, így nem csak fényesebbek, hanem sokkal tartósabbak és ellenállóbbak is a sterling ezüst vagy platina társaiknál. Ráadásul minden modell egyszerű, letisztult stílusban készül, így a hangsúly abszolút megmarad a megajándékozott személyiségén.

Hogy ha nem is konkrétan ezeket az opciókat választod, de azért bízunk abban, hogy a fentebb leírt ötletekből sikerül majd ihletet meríteni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!