mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tedd könnyebbé az építkezést, szerezd be a szükséges építőanyagokat egy helyről! (x)
2024-05-21 09:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Jól tudja, aki építkezés előtt áll, hogy a tervezés sem megy egyszerűen, de igazán a kivitelezés az, ami rengeteg szervezést igényel, és számtalan nehézséggel jár, amelyek közül az építőanyagok beszerzése az egyik.

Hagyományosan az építőanyag (tüzép-) telepekről szerezhetjük be az építkezéshez szükséges anyagok jelentős részét, azonban amelyik településen ilyen nem áll rendelkezésre, ott még bonyolultabb hozzájutni. Ráadásul mára hozzászoktunk az e-kereskedelem nyújtotta kényelemhez, így az építőanyagok beszerzése terén is ezt várjuk. A MesterekFutára webáruház 10 éve áll az építkezők és otthonukat felújítók rendelkezésére, és telephelyein, valamint online tüzépként kínálja a minőségi építőanyagok és kiegészítők széles választékát az alapozástól a tetőszigetelésig. De nemcsak a rendelést adhatod le egyszerűen, a kiszállításra sem lesz gondod, bárhol is élsz az országban, sőt szaktanácsot is kérhetsz. Cikkünkben szó lesz arról, hogyan könnyítheted meg az építőanyag-beszerzést, tarts velünk!

Az építési projektek legnagyobb kihívása

Vannak, akik az építőiparban tapasztalható munkaerőhiány, beszerzési nehézségek és határidőcsúszások miatt nem vágnak bele új családi házuk építésébe. A projektek egyik sarkalatos pontja ugyanis a tervezés, majd a megfelelő mennyiségű és minőségű építőanyagok beszerzése és rendelkezésre állása a megfelelő időben. Az anyagok árának drasztikus emelkedése is visszaveti az építési kedvet, amire semmilyen ráhatásunk nincsen, azonban a gyártók és forgalmazók akciói segíthetnek a költségek lefaragásában. De az is segíthet, ha mennyiségi kedvezményt érvényesíthetünk úgy a beszerzésben, mint a szállításban.

A leggondosabb tervezés ellenére is előállhat azonban olyan helyzet, amikor egyes anyagok azonnali beszerzésére van szükség, így egy közeli tüzéptelep előnyös lehet. Ahogy egy olyan építőanyagokat forgalmazó webáruház is, amely gyors vagy igény esetén expressz kiszállítást is vállal.

Építőanyagok A-Z-ig

Nagy könnyebbség, ha nem ezer helyről kell összevadászni a szükséges építőanyagokat, és nemcsak mert időt spórolhatunk vele, hanem jelentős szállítási költséget is megtakaríthatunk. Ha pedig mindezt egy kattintással elintézhetjük, rengeteg fejtöréstől kímélhetjük meg magunkat.

Az igazán széles választékkal rendelkező építőanyag kereskedőknél mindent megvásárolhatunk, a szerkezetépítéshez, a különféle szakmunkákhoz szükséges alapanyagokat és kiegészítőket. A MesterekFutára azonban még ennél is többet kínál, többek között nyílászárókat, burkolatokat, szanitereket, szerelvényeket, illetve a munkákhoz szükséges gépeket és szerszámokat.

Adj a minőségre!

Bár a minőségi alapanyagok ára magasabb lehet, mégis érdemes ezeket beszerezni, hiszen a gyártók a korszerű technológiák birtokában olyan termékekkel rukkolnak elő, amelyek megkönnyítik a munkát, illetve esztétikus és tartós végeredményt nyújtanak. Keresd a nagy és megbízható márkák nívós termékeit, és élvezd az általuk kínált előnyöket!További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!