mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mit ne vegyetek fel egy családi fotózásra? (x)
2024-06-13 09:25 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

"A fotózások előtt elég nagy dilemma szokott lenni az anyukák körében..."

Mivel a fotózások előtt elég nagy dilemma szokott lenni az anyukák körében, hogy mégis mit viseljen a család, ezért úgy gondoltuk, hogy ebben a cikkünkben összefoglaljuk azokat az általános irányelveket, amelyeket érdemes betartani, hogy a lehető legjobban nézzetek ki a képeken.

Arany középút a túlságosan kényelmes és a kényelmetlen ruhák között

A Let It Fly Studio családi fotózás portfóliójából is tökéletesen látszik, hogy ha a fotózandó alanyok olyan ruhát viselnek, amelyben jól érzik magukat, akkor sokkal felszabadultabbak és vidámabbak, ami bizony a képeken is megmutatkozik.

Persze azért a ló túloldalára sem szabad átesni a kényelmet illetően. Lehet, hogy te úgy gondolod, hogy a bővebb ruhák ápolnak és eltakarnak, de sajnos a fotózásokon ezek kevésbé előnyösek, mivel nagyobb mutatnak, mint amilyen a valóságban vagy. Pont az ellenkezőjét éred el tehát annak, mint amit szerettél volna.

Csak csínján a mintákkal!

Az ideális összehatás érdekében érdemes kerülni a sokféle, egymással versengő mintát. Próbálj meg inkább az anyagokkal, a textúrákkal és a rétegekkel játszani, a nyomatokat illetően pedig maradj meg inkább a nagyobbaknál!

Nem kell ikreknek öltözni

Bár lehet, hogy elsőre cuki ötletnek tűnik az, hogy mindannyian teljesen azonos ruhákat viseljetek, de ezek eléggé unalmasnak hathatnak. Válassz inkább olyan összeöltözős szetteket, amelyek nem teljesen ugyanolyanok, hanem csak az árnyalatok, minták térnek egyeznek meg bennük!

A fekete-fehér illetve a neon színek választása egyáltalán nem jó ötlet

A fekete-fehér kombinációja túlságosan elegáns egy családi fotózásra, így jobban jársz, ha megtartod inkább egy portré- vagy divatfotózásra.

Ami pedig a neon színeket illeti, ezek azonnal magukra vonják a figyelmet, ami a legtöbb fotózás esetében nem kifejezetten a koncepció része. Azt pedig még nem is említettük, hogy az élénk vörösek, a narancsok és a pinkek árnyékot vethetnek az arcotokra.

Bár azt hozzá kell tenni, hogy akadnak olyan esetek, amikor az erős színek és minták eszeveszettül jól állnak egyeseknek, de ez általában elég ritka.

Ne csak a farmernadrág-fehér póló kombinációban gondolkodj!

Nem egyszer olvastunk már arról a különböző Facebook csoportokban, hogy a farmer-fehér póló kombinációval nem lehet melléfogni. Mi viszont egyáltalán nem ajánljuk, mivel egyrészt már rettentő elcsépeltté vált, másfelől nem is mutat igazán jól a képeken.

A kültéri fotózás esetében ez az öltözék különösen nem jó ötlet, mivel a hófehérről erősen visszaverődnek a napsugarak, amellyel ha kell, ha nem, plusz fényt generálnak.

Reméljük, hogy hasznosnak bizonyul majd az útmutatónk számotokra, és szuper képek készülnek majd a Let It Fly Studio közreműködésével. Ha netalántán bármilyen egyéb kérdésed felmerülne, ne habozz felkeresni Ronit az elérhetőségei egyikén!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!