mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hauk Zoltán
Hauk Zoltán
HEROE
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kiderítettük, hogy mit tudnak az ütésálló tabletek (x)
2024-06-20 09:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A tabletek világa nem csak azokat a felhasználókat képes kiszolgálni, akik a szórakoztató okoseszközöket keresik. A mindennapi használat a magánembereken kívül az ipari és vállalati szektor számára is elérhető már.

Ez pedig olyan kihívások elé állítja a gyártókat, amik komoly technológiai megoldásokat igényelnek. Ezeknek a specifikus igényeknek nem könnyű megfelelni, de nem is okoz akkora problémát, amit az ütésálló tablet tudása ne tudna megoldani.

Ipari környezetben olyan megoldásra van szükség, ami kemény körülmények között is megbízhatóan működik. Fontos, hogy strapabíró és ütésálló legyen, illetve az is előnyös, ha vonalkódolvasó funkcióval is rendelkezik.

Mi teszi különlegessé?

Ütésálló tablet a Webmaxxnál is kapható, a készülék ránézésre nem különbözik a lakossági használatú társaiktól. Ez azonban csak a felszín, ami alatt nagy meglepetésekre számíthatunk. Ezeknek a tableteknek a kialakítása lehetővé teszi, hogy szélsőséges körülmények között is használhatók legyenek.

Lehet szó akár a hőmérsékleti körülményekről vagy akár a porról és a vízről, mert a legnehezebb körülmények között is megbízhatóan működnek. Különlegessé teszi őket a kijelző is, mert beltéren és kültéren egyaránt kiváló olvashatóságot biztosít. Még tűző napon is látható, ami a kijelzőn szerepel.

Az akkumulátor kapacitása elképesztő időtartamban garantálja, hogy kibírja a munkanapot. Abban az esetben, ha mégis lemerül, ki lehet cserélni az akkumulátort anélkül, hogy az eszközt le kellene állítani.

Milyen munkafolyamatban használható?

Az ipari tabletek is rendelkeznek hátlapi kamerával, ami meglehetősen nagy felbontású, így a dokumentálás és a vonalkódolvasás nem akadály. Előlapi kamera is beépítésre került azokra az esetekre, amikor videókonferencián kell részt venni.

A vonalkódok beolvasásához külön modul tartozik, amit szintén lehet telepíteni az ipari tabletekre. A mai technológiának köszönhetően a nyomtatott vonalkódot is képes beolvasni, és a képernyőn megjelenőt is.

Extrém feladatok során is van lehetőség az ütésálló tabletek használatára, mert ellenáll a szennyeződésnek, a nedvességnek, a pornak és a szélsőséges hőmérsékletek. Bizonyos típusok a katonaságban is használhatók, vagy robbanásbiztos védelemmel rendelkeznek.

Mik az előnyei, milyen iparág használja?

Az egyik legnagyobb előnyt, ahogy már említettük, a képernyő kiváló olvashatósága jelenti. A hosszú élettartam, a kiemelkedő teljesítmény és a rendkívüli megbízhatóság szintén a pozitív tulajdonságai közé sorolhatók.

A beépített vonalkódolvasó pedig az 1 és a 2 dimenziós kódokat is képes olvasni a nyomtatott és a képernyőn megjelenő vonalkódon kívül. A folyamatos munkát viszont a cserélhető akkumulátor biztosítja.

Minden előnye azt szolgálja, hogy az alábbi iparágakban hatékonyabbá váljon a munka:
 
  • Logisztika
  • Raktárak
  • Termelés
  • Készletezés
  • Gyárak
  • Szállítás
  • Csomagkezelés
  • Nyomonkövetés


A technológiai fejlődés nemcsak a szórakoztató elektronika számára nyújt sikereket, hanem az ipari tableteknek is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!