mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
OTP Roadshow mozgó fogászati busszal REG
2005-06-23 09:23 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében idén 5 gyerektáborba és 5 nagyvárosba látogat el az ingyenes szűrést végző mozgó fogászati busz.

Az OTP Roadshow keretén belül az OTP mozgó fogászati busz évek óta járja nyaranta az országot, ahol 9 vidéki városban és a fővárosban biztosít ingyenes fogászati szaktanácsadást és szűrést a gyermekek részére.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által működtetett mozgó fogászati rendelő az OTP Bank Rt. jóvoltából 1995 őszétől van a Szolgálat tulajdonában. A rendelőben a szervezet önkéntes fogorvosai fogászati szűrést végeznek.

Az autóbuszból kialakított mozgó fogászati rendelővel a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat célja az, hogy olyan gyermekközösségek számára biztosítson komplex fogászati szűrést és/vagy ellátást térítésmentesen, amelyek fogászati kezelése valamely okból nehéz, egyáltalán nem, vagy csak részlegesen megoldott. További cél a gyerekek fogápolási és szájhigiénés felvilágosítása, szaktanácsadás, és nem utolsó sorban a gyermekek fogorvostól, fogászattól való félelmének leküzdése, játékos módon.

A Roadshow idei első helyszíne a május 28-29-i, kétnapos ingyenes városligeti gyermeknapi rendezvény volt, az OTP Junior Kalandrét színpadánál. A busz ezt követően, a szeptember 22-i utolsó időpontig 5 gyerektábort és 4 vidéki nagyvárost látogat meg.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!